Antena 3 CNN Actualitate Trei copii au căzut în haznaua unei şcoli din Dâmboviţa. O fetiţă de 10 ani a murit

Trei copii au căzut în haznaua unei şcoli din Dâmboviţa. O fetiţă de 10 ani a murit

Trei copii au căzut în haznaua unei şcoli din Dâmboviţa. O fetiţă de 10 ani a murit
Sursa foto: Foto: mytex.ro
12 Mar 2012   •   10:55

Trei copii au căzut, luni,  în haznaua unei şcoli din localitatea  Viişoara, judeţul Dâmboviţa. Unul dintre copii a murit. Ceilalţi doi copii au fost salvaţi în ultima clipă de cadrele didactice.

Cei trei copii erau în pauză şi se jucau în zona toaletei improvizate a şcolii. Copilul care a murit era o feţiţă de aproximativ 10 ani.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Raluca Florescu, a declarat că incidentul s-a petrecut în spatele şcolii, unde trei copii au mers să se joace, iar, la un moment dat, o placă din beton cu care era acoperită fosa septică a cedat şi copiii au căzut.
   
Potrivit sursei citate, Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.
 
Cei doi copii, care au fost salvaţi de cadrele didactice, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost luaţi acasă de către părinţi. Fetiţa decedată a fost scoasă de pompierii sosiţi la faţa locului.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dâmboviţa, Sorin Ion, a declarat că incidentul s-a petrecut în timpul unei pauze, când cei trei copii se jucau sărind pe plăcile din beton care acopereau fosa septică din curtea şcolii.

Şeful ISJ Dâmboviţa a precizat că vor fi verificate toate procedurile interne ale şcolii, pentru a se stabili cine este responsabil de producerea acestui incident.



×
Subiecte în articol: Dambovita
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close