Antena 3 CNN Actualitate Un angajat ANAF, supărat pe Blejnar, şi-a umplut declaraţiile de avere cu înjurături

Un angajat ANAF, supărat pe Blejnar, şi-a umplut declaraţiile de avere cu înjurături

Un angajat ANAF, supărat pe Blejnar, şi-a umplut declaraţiile de avere cu înjurături
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    20 Oct 2011   •   10:27

Un angajat al ANAF, supărat pe sistem şi mai ales pe Sorin Blejnar, a umplut toate declaraţiile sale de avere din ultimii ani numai cu înjurături.

Drept urmare, Gheorghe Constantinescu a fost chemat în Comisia de Disciplină pentru "creaţiile" sale, însă nu a părut prea afectat de mustrări.

"Mă hoţilor, eu nu am bani ca voi din furat, să-mi cumpăr terenuri din furat. Terenul din Domneşti l-am cumpărat cu banii strânşi din munca la patron, deci înainte de a mă angaja în Fisc. Voi cum ajungeţi slujbaşi plătiţi de stat, adică ziceţi voi? Voi sunteţi statul şi băgaţi mâna în banii statului şi ai poporului de vă ia dracu". Cam aşa sună o parte din declaraţia de avere a angajatului ANAF. Omul a înşirat cuvinte greu de reprodus chiar şi pe stadioane.

"Domnule, vreau să ştiu, cât de deştept poate fi el faţă de mine, de vreme ce eu am rămas în apartament de patru camere şi el a ajuns în vilă de un milion?" - aceasta este întrebarea adresată lui Sorin Blejnar şi care-l bântuie pe Gheorghe Constantinescu de câţiva ani buni. Referent la Executări silite, bărbatul de 60 de ani le dă mari bătăi de cap şefilor săi.

"Praful să se aleagă de voi, praful şi pulberea, arşiţa deşertului să vă răcorească atunci când vă este cald şi gerul arctic să vă încălzească când vă este frig. Eu nu mă pot descurca cu întreţinerea, medicamentele mele şi ale soţiei şi copilului şi voi mă puneţi să declar conturi", mai spune Gheorghe Constantinescu.

Chemat în comisia de disciplină pentru "creaţiile" pline de ură, Gheorghe Constantinescu nu pare prea afectat. Spune că a primit doar un avertisment, dar şi aprecierea colegilor. E drept, mai pe ascuns.

Cum e puţin probabil ca Sorin Blejnar să plece prea curând din fotoliul de şef al ANAF, iar salariile bugetarilor nu sunt nici ele pe lista majorărilor, omul spune că aşteaptă cu interes declaraţia de avere pe 2012. Nu de alta, dar are deja în minte câteva urări pentru superiori.

 




×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close