Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a venit la spital viu, dar în stare de putrefacție. Medicii nu au văzut in viața lor așa ceva

Un bărbat a venit la spital viu, dar în stare de putrefacție. Medicii nu au văzut in viața lor așa ceva

Un bărbat a venit la spital viu, dar în stare de putrefacție. Medicii nu au văzut in viața lor așa ceva
28 Iul 2017   •   15:22

Un barbat in varsta de 67 de ani a fost adus cu ambulanta, la Spitalul Judetean de Urgenta din Vaslui, intr-o stare cum medicii nu au mai vazut pana acum. Acesta avea laba piciorului stang in stare de putrefactie.   

Batranul nu mai avea pic de carne si i se vedeau doar oasele. Atat echipajul de pe Salvare, cat si cadrele medicale care l-au preluat la spital au ramas uimite de starea pacientului.

“Am cativa ani de cand lucrez pe ambulanta, insa un caz ca cel de azi nu am mai vazut”, ne-au declarat angajatii SAJ care l-au adus pe Ion Bolboceanu la spital. Potrivit medicilor vasluieni, pacientul suferea de arteriopatie obliteranta, iar in ultimele luni facuse gangrena la piciorul respectiv. A mai fost internat la SJU Vaslui, insa la acea vreme a refuzat amputarea piciorului. Ieri, ajuns in al 12-lea ceas, acesta si-a dat acordul, iar azi va intra in sala de operatie unde medicii vor incerca sa mai salveze ce se mai poate salva din piciorul bolnav, scrie vremeanoua.

×
Subiecte în articol: barbat medici spital
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close