Antena 3 CNN Actualitate Un român plecat la muncă în Italia a dispărut. Patronul îl ameninţase cu moartea

Un român plecat la muncă în Italia a dispărut. Patronul îl ameninţase cu moartea

Un român plecat la muncă în Italia a dispărut. Patronul îl ameninţase cu moartea
Sursa foto: Foto:wikimedia.org
05 Aug 2015   •   15:12

Un român în vârstă de 50 de ani care muncea în Italia este de negăsit de 5 zile. Familia spune că i-a anunţat că are probleme cu patronul italian, care l-ar fi bătut, ba chiar l-a ameninţat că-l omoară. După acest telefon, dat sâmbătă, a dispărut fără urmă. Fiica lui, rămasă în România, a anunţat poliţia italiană şi consulatul.

Românul a plecat în luna martie la muncă în Italia. Îşi găsise o slujbă la un măcelar dintr-o localitate din regiunea Campania. Dumitru Alexandrescu ţinea legătura cu familia lui de la Suceva, dar şi cu un frate care lucrează tot în Italia.

Acum cinci zile, bărbatul i-a cerut banii de salariu patronului, însă acesta a devenit agresiv, l-a bătut şi l-a ameninţat că îl omoară. Românul de 50 de ani a fugit din casa patronului de mai multe ori în ziua respectivă dar a fost găsit de patron şi dus înapoi pe proprietatea lui.

Când fratele lui a ajuns în localitatea unde muncea Dumitru, nu a mai dat de el. Cum nici telefonul nu îi mai funcţiona, a apelat la carabinieri.

În acest moment, românul e căutat în toată Italia dar şi în Europa. Familia crede că patronul italian e implicat în dispariţia lui Dumitru.

×
Subiecte în articol: roman
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close