x close

Fii alături de noi!

VALENTINE'S DAY. Google sărbătorește Ziua Îndrăgostiților cu un DOODLE special

de A.M.P   •   14 Feb 2016   •   10:09
VALENTINE'S DAY. Google sărbătorește Ziua Îndrăgostiților cu un DOODLE special 482
Foto: google.com
Happy VALENTINE'S DAY! Motorul de căutare online Google sărbătoreşte VALENTINE'S DAY, duminică, printr-un logo interactiv, în care trei tipuri de "cupluri", reprezentate sub forma unor animații, își declară dragostea.

VALENTINE'S DAY Noul logo interactiv al Google este realizat sub forma unor animaţii. Astfel, cea de-a doua literă "o" din numele motorului de căutare este înlocuită cu nişte îndrăgostiţi - spre exemplu imaginați sub forma unei cafetiere și a unui ceainic, a căror temperatură crește în momentul în care unul dintre vase îi oferă celuilalt o floare roșie.

Animaţiile de VALENTINE'S DAY pot fi distribuite atât pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter, cât și prin e-mail, prin intermediul unui buton special, alături de mesajul "Happy VALENTINE'S DAY! #GoogleDoodle".

VALENTINE'S DAY Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

VALENTINE'S DAY, sărbătoarea occidentală a iubirii împrumutată şi de români, reprezintă o ocazie cu care îndrăgostiţii îşi fac cadouri şi petrec clipe romantice, însă povestea acestei zile a iubirii datează din vremuri îndepărate, căpătând importanţă odată cu trecerea timpului.

Prima atestare a VALENTINE'S DAY a fost în anul 498, când trei sfinţi au fost numiţi de papa Gelasius I, data celebrării acestora fiind această zi.

Însă sărbătoarea VALENTINE'S DAY asociată cu numele Sfântului Valentin din Roma, care a fost trimis la închisoare pentru că oficia în secret căsătorii pentru soldaţii cărora le era interzis acest lucru. În timp ce se afla în închisoare, el ar fi vindecat-o pe fiica gardianului său, Asterius. Se pare că, înainte de execuţie, i-ar fi trimis acesteia o scrisoare pe care a semnat-o cu "al tău Valentin".

poza

Actualitate

Un copil, găsit mort într-un centru de plasement

E anchetă într-un centru de plasament din Braşov după ce unul dintre copiii internaţi acolo a fost găsit mort în patul în care dormea. Băiatul de 13 ani s-a născut cu grave probleme de sănătate. Chiar şi aşa, mama lui nu se poate împăca la gândul că fiul ei s-a stins subit şi aşteaptă explicaţii

30 Iun 2016  •  16:25

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Cum arata Daniela Crudu in costum de baie! 

Daniela Crudu are un fizic de invidiat si nu se rusineaza deloc sa il arate si fanilor sai. Bruneta s-a pozat in costum de baie in timpul unor tratamente corporale si astfel toti admiratorii au ramas impresionati de...

30 Iun 2016  •  15:16

sati