Antena 3 CNN Actualitate Criminalul de pe Calea Victoriei a fost reținut. Atacatorul s-a întors la locul crimei ca să vadă care este starea victimei

Criminalul de pe Calea Victoriei a fost reținut. Atacatorul s-a întors la locul crimei ca să vadă care este starea victimei

Criminalul de pe Calea Victoriei a fost reținut. Atacatorul s-a întors la locul crimei ca să vadă care este starea victimei
28 Apr 2016   •   22:50

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe ucigaşul vânzătoarei de pe Calea Victoriei. Bărbatul s-a întors la locul faptei ca să vadă care este starea fostei sale iubite. Vineri dimineaţă, o vânzătoare de la magazinul Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a fost înjunghiată mortal de un fost iubit gelos. Acesta a pătruns în magazinul aflat în centrul Capitalei şi a atacat-o. Femeia se plânsese demult la poliţie că este ameninţată, dar nu a făcut nimeni nimic să o protejeze.

UPDATE - Ucigaşul vânzătoarei de la magazinul de pe Calea Victoriei a fost reţinut joi, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE - Bărbatul care a ucis vânzătoarea unui magazin de pe Calea Victoriei din Capitală a fost prins în urmă cu puțin timp.

O vânzătoare a unui magazin de lux de pe Calea Victoriei din Capitală a fost ucisă în această dimineață chiar în incinta magazinului. Echipe de prim-ajutor și poliție sunt locul crimei și investighează.

Femeia a intrat la serviciu, iar un bărbat necunoscut a atacat-o azi-dimineață. Femeia avea 37 de ani și nu a supraviețuit atacului.

Magazinul aparține Alinei Petre, fostă Măgureanu.

”Sunt șocată. Este terorizată, amenințată de un fost iubit. Autoritățile nu au luat nicio măsură. Trebuie să se întâmple o nenorocire...Există zeci de plângeri, mesaje de amenințare cu moartea” a explicat Alina Petre, într-o intervenție telefonică în exclusivitate pentru Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: calea victoriei crima Alina Petre
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close