Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta sare în apărarea Danei Gîrbovan. ”Este o judecătoare care a dovedit că are curaj și coloană vertebrală”

Victor Ponta sare în apărarea Danei Gîrbovan. ”Este o judecătoare care a dovedit că are curaj și coloană vertebrală”

Victor Ponta sare în apărarea Danei Gîrbovan. ”Este o judecătoare care a dovedit că are curaj și coloană vertebrală”
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Mai 2017   •   21:49

Victor Ponta a reacționat, după ce Monica Macovei a acuzat-o pe judecătoarea Dana Gîrbovan că minte. Aceasta a spus că Ponta era șantajabil cu ajutorul arhivei SIPA, iar Macovei neagă.

”Evident ca o cred pe Doamna Garbovan ca spune adevarul - este o judecatoare care a dovedit de fiecare data ca are curaj si coloana vertebrala .

Si nici nu ma mira ca Monica Macovei ( o persoana care a activat si a ramas pana azi cu mentalitatea si manifestarile sale de procuror comunist stalinist) s-a gandit sa foloseasca Arhiva SIPA pentru santaj!

Nu stiu daca a facut acest lucru - dar trebuie cercetat si aflat cat mai repede / ca sa vedem daca aceasta este explicatia pentru atatea decizii ilegale si abuzive date de anumiti procurori si judecatori.

Pe mine nu m-a santajat niciodata Macovei sau altcineva vreodata cu ceva din Arhiva SIPA / dupa episodul "Norica Nicolai" mi-am cerut mapa profesionala de la Parchetul General si am facut-o publica nefiind nimic special in aceasta.

Eu am plecat din magistratura in 2001 / si dupa 2005 pana azi am fost unul din cei mai virulenti critici ai actiunilor si abuzurilor comise de Macovei / haideti insa sa vedem cine a ramas si a activat in perioada dupa 2005-2006 cand "Echipa Macovei - Danilet" a avut acces la Arhiva; si cine putea fi santajat atunci.

Cu cat sunt mai vizibile si mai disperate eforturile unora de a nu desecretiza Arhiva cu atat mai mult incep sa cred ca este ceva foarte "putred" acolo!” scrie Victor Ponta pe Facebook.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close