Antena 3 CNN Actualitate Vrăjitoarea Sidonia, primele declaraţii după crima de la Padina: "Copiii mei nu au macete"

Vrăjitoarea Sidonia, primele declaraţii după crima de la Padina: "Copiii mei nu au macete"

Vrăjitoarea Sidonia a oferit, în exclusivitate, pentru Antena 3 CNN, declarații în cazul crimei de la Padina, județul Dâmbovița, în care sunt suspecți cei trei copii ai săi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Feb 2024   •   15:40

Vrăjitoarea Sidonia, mama celor trei suspecți reținuți, în cazul crimei de la Padina, județul Dâmbovița, a afirmat că fii săi nu aveau macete și că nu l-ar fi atacat pe bărbatul de 41 de ani ci, de fapt, s-ar fi apărat.

"Sunt în stare de șoc. Și copiii mei sunt la fel în stare de șoc. S-au dus să se plimbe, să se distreze, la acel restaurant, la petrecerea privată. Și apoi, acel bărbat a început, degeaba, de pomană, fără să se ia de el, fără să aibă nici un conflict și necunoscut, în primul rând, de către copiii mei.

Toți copiii mei au fost atacați. Copiii mei nu au macete, că acelea sunt mari. Nu există macete la copiii mei. S-au apărat, de fapt, copiii mei", a spus vrăjitoarea Sidonia pentru Antena 3 CNN.

Raport preliminar al crimei arată că bărbatul de 41 de ani, tată a doi copii, a fost lovit cu maceta de șase ori, de patru ori, în zona capului și alte două ori în spate.

×
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close