Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nicolae Ciucă, mesaj de forţă la Braşov. George Scripcaru şi Adrian Veştea, candidaţii PNL la Primărie şi Consiliul Judeţean

Nicolae Ciucă, mesaj de forţă la Braşov. George Scripcaru şi Adrian Veştea, candidaţii PNL la Primărie şi Consiliul Judeţean

PNL şi-a lansat candidaţii la Braşov pentru funcţia de primar al municipiului şi pentru cea de preşedinte al Consiliului Judeţean. Liberalii vor merge pe mâna fostului primar, George Scripcaru, susţinut de alianţa PSD-PNL. La Consiliul Judeţean îl vor pe Adrian Veştea.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2024   •   08:33

"Va juca un rol mai important decât trecutul lui glorios. Ăsta este viitorul Partidului Naţional Liberal, prevăzut de Dinu Brătianu în 1949. Astăzi, noi putem să spunem că Partidul Naţional Liberal este cel mai pro-european partid, dincolo de a fi cel mai vechi partid din Uniunea Europeană", a declarat Nicolae Ciucă.

"PNL Braşov are un mare avantaj în faţa celorlalţi competitori politici şi al celor mai vechi, dar şi al celor mai noi. Aveţi multe bătălii politice la activ, aţi trecut prin multe împreună, dar ceea ce v-a unit a fost dorinţa de a fi cei mai buni şi de a lăsa ceva în urma voastră acolo pe unde aţi trecut. Acest ţel îmi doresc să vă unească şi în acest an", a precizat şi Lucian Bode, secretarul general al PNL.

"Am toată convingerea că vom repurta acelaşi succes pe care l-am avut în anul 2020, când Partidul Naţional Liberal a câştigat detaşat alegerile în administraţia publică locală. Fiecare dintre voi, dintre cei care vă veţi continua mandatele de primar sub sigla PNL şi, de asemenea, cei care vor câştiga un mandat nou pentru poziţia de primar vor putea face în aşa fel încât judeţul marilor proiecte să poată să fie ceea ce ne dorim cu toţii", a susţinut Adrian Veştea, candidatul PNL la Consiliul Judeţean Braşov.

PNL propune în alegerile locale din Brașov candidați redutabili, cu experiență administrativă. La președinția...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Joi, 9 mai 2024

Material de promovare electorală susţinut de PNL

×
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close