Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Organizaţia PUSL Argeş, obiective clare în plan local

Organizaţia PUSL Argeş, obiective clare în plan local

De Ziua Europei, zi în care a fost celebrată unitatea şi înţelegerea, PUSL a organizat la Piteşti Conferința "Evoluţia rolului României în Europa".

de Georgiana Adam    |    10 Mai 2024   •   08:49

Organizaţia PUSL Argeş are obiective clare atât în plan local, cât şi al dezvoltării României.

"Cred că important ar fi să continuăm proiectele existente în acest moment. Cred că important este să potenţăm toate resursele judeţului Argeş, pentru că într-adevăr judeţul Argeş poate fi unul dintre judeţele cu un potenţial imens", a declarat Cornel Lazăr, preşedintele PUSL Argeş.

Principalele calităţi ale unui europarlamentar român trebuie să aibă ca punct de plecare respectarea drepturilor cetățeanului.

"Demnitate, onoare şi curaj. Să-şi asume să implementeze politici pentru a dezvolta o bază economică puternică pentru creşterea nivelului de trai al cetăţenilor. Trebuie să aibă curaj să se impună în comisiile de specialitate ca să promoveze proiecte, regulamente, acte europene în interesul naţiunii române", a precizat Mariana Vârgă, candidat PUSL la alegerile europarlamentare.

Atragerea fondurilor europene de autorităţile locale este importantă pentru modernizarea oraşelor României.

"La nivelul ţării s-a început cadastrarea pe fonduri europene şi acest lucru apreciez că e foarte necesar şi la nivelul oraşului Piteşti, aceasta fiind piatra de temelie în realizarea obiectivelor economice a unei infrastructuri moderne", a explicat Ioana Pârvu, candidat PUSL la Primăria Piteşti.

Proiectul PUSL pentru alegerile de anul acesta este proiectul unei Românii prospere, un proiect al tuturor generațiilor.

×
Subiecte în articol: PUSL alegeri locale 2024 Argeş
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close