Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Gabriel Ştețco, în cursă pentru şefia judeţului Maramureş: "Dumnezeu are o misiune cu fiecare dintre noi" | Test Drive Electoral la Antena 3 CNN

Gabriel Ştețco, în cursă pentru şefia judeţului Maramureş: "Dumnezeu are o misiune cu fiecare dintre noi" | Test Drive Electoral la Antena 3 CNN

Liberalul Gabriel Ştețco, administrator al judeţului Maramureş, contracandidat al pesedistului Gabriel Zetea, dă Test Drive Electoral alături de colega noastră Mirela Voicu şi explică de ce are nevoie judeţul cel mai căutat de turişti.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mai 2024   •   21:20

Antena 3 CNN a lansat cel mai spectaculos mijloc de a-i cunoaşte pe candidaţii la alegerile locale din 9 iunie. În "Test Drive Electoral", jurnaliştii postului nostru îi scot în stradă pe cei care vor să fie primari sau preşedinţi de Consilii judeţene şi străbat împreună, cu maşina sau la pas, oraşe şi judeţe. 

Identificăm marile îngrijorări sau motive de nemulţumire ale românilor, dar şi subţirimea unor promisiuni electorale.

În episodul de azi, liberalul Gabriel Ştețco, administrator al judeţului Maramureş, contracandidat al pesedistului Gabriel Zetea, dă test drive-ul electoral alături de colega noastră Mirela Voicu şi explică de ce are nevoie judeţul cel mai căutat de turişti.

"Avem potențial turistic extraordinar. Avem peisaje naturale deosebite, avem investiții (...). 

Orașul are nevoie de multe, multe alte investiții. Spre exemplu, avem 7 kilometri de pârtie împrăștiați. Unindu-i, putem să ajungem fără niciun fel de problemă la 10 kilometri de pârtie", spune Şteţco Gabriel Bogdan, administrator public al judeţului Maramureş.

Test Drive Electoral. Cine va câştiga şefia judeţului Maramureş

"Dumnezeu cu fiecare dintre noi are o misiune și are un plan aparte.

Și dacă m-a chemat la teologie pe când eram tânăr, copil de liceu, cu siguranță m-a chemat ca să înțeleg mai bine lumea, să înțeleg comunitatea mai bine și nu în ultimul rând să am în suflet și să trăiesc viața cu ideea de Dumnezeu, de divinitate, și că indiferent ce facem în viața aceasta sufletul omului este chiar important", a spus liberalul Gabriel Ştețco, absolvent de Teologie.

Gabriel Ştețco a vorbit la "Test Drive Electoral" despre cel mai spectaculos proiect turistic pentru Pasul Prislop dar şi despre ce îi aşteaptă pe turişti în Maramureş, după alegeri.

"Eu îmi doresc mai mult decât să agățăm harta în cui. Îmi doresc să punem în fața ochilor, așa cum am agăța harta în cui, Sighetul, Maramureșul, în prim-plan. Eu asta îmi doresc, mai mult decât să avem acest simbol", a mai spus el.

În materialul video de mai sus puteți urmări integral episodul din "Test Drive Electoral".

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close