Antena 3 CNN Actualitate Media Adevăr sau... eroare? Citeşte "ştirea" care a stârnit zâmbete în mediul online

Adevăr sau... eroare? Citeşte "ştirea" care a stârnit zâmbete în mediul online

Adevăr sau... eroare? Citeşte "ştirea" care a stârnit zâmbete în mediul online
23 Mar 2012   •   16:04
Cea mai mare asociaţie a escortelor de lux din Madrid a iniţiat o grevă totală şi pe termen nedefinit a serviciilor sexuale către angajaţii băncilor, până când aceştia vor reîncepe să acorde credite familiilor, întreprinderilor mici şi mijlocii şi altor companii spaniole aflate în necesitate.

Ideea acestei greve a apărut în urma experienţei Luciei C.P., una din membrele asociaţiei, care, într-o conferinţă de presă, a relatat emoţionată cum unul din clienţii săi obişnuiţi îi povestea că, de câteva luni, singura sa activitate constă în a cere împrumut sute de milioane de euro de la BCE şi a investi imediat aceşti bani în datorii publice europene şi produse derivate specializate, precum CDS-uri şi fonduri speculative de materie primă, cu rentabilitate între 3% şi 7%, încasând diferenţa.

"Într-o zi, m-am săturat şi i-am zis: Ajunge! Pleacă! Clientul, la început a protestat şi m-a ameninţat că-mi măreşte comisioanele de mentenanţă şi transferuri bancare, dar la final a dat înapoi şi, după trei zile, a revenit cu un certificat notarial prin care arăta că a acordat o linie de credit unui IMM şi un împrumut pentru cumpărarea unei dubiţe Citroen unui liber profesionist. Astfel, mi-am dat seama că noi putem contribui la redeschiderea creditelor către populaţie", a spus Lucia C.P, citată de un blog spaniol.

Confederaţia Băncilor a cerut intervenţia guvernului pentru a media conflictul şi asigurarea unor servicii minime de către prostituatele de lux pe timpul grevei. Conform informaţiilor preluate de o mulţime de bloguri în limba spaniolă, dar şi de site-uri de ştiri - inclusiv din România -, ministrul Economiei şi Competitivităţii, Luis de Guindos, a recunoscut că lipsurile legislative din acest sector fac dificilă intermedierea guvernului în conflict: "De altfel, nici măcar nu a existat o comunicare oficială a grevei, doar că prostituatele de lux fac uz de dreptul lor de a-şi selecta clientele pentru a refuza intrarea bancherilor în... ştiţi voi. Aşa că n-avem cum negocia"
.

Citeşte în continuare pe blogul ellun.es cum au încercat unii bancheri să beneficieze de serviciile prostituatelor de lux şi află adevărul despre demersul prostituatelor din Madrid.


×
Subiecte în articol: prostituata Madrid bancher blog
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close