Antena 3 CNN Life Știinţă Descoperirea care i-a DISTRUS pe atei. Cum face ţăndări cea mai cunoscută teorie din lume

Descoperirea care i-a DISTRUS pe atei. Cum face ţăndări cea mai cunoscută teorie din lume

Descoperirea care i-a DISTRUS pe atei. Cum face ţăndări cea mai cunoscută teorie din lume
de O.P.    |    16 Iul 2013   •   07:34

Nu există zi în care oamenii de ştiinţă să nu găsească ceva nou despre lumea în care trăim. Fie că este vorba despre lucruri neştiute despre trecutul nostru, fie că este vorba de invenţii revoluţionare care ne vor schimba viaţa, descoperirile acestea vor intra în istorie.

În sudul Ucrainei, în Crimeea, arheologii de la Institutul de Arheologie, au făcut o descoperire care contrazice total teoria evoluţionismului, a lui Darwin.

Oamenii de ştiinţă au descoperit acolo urme de viaţă ale unor hominizi din vechime, care nu se încadrează însă în tiparele teoriei darwiniste privind evoluţia umanităţii.

 "Teoria lui Darwin se bazează pe transformarea treptată a omului primitiv - omul de Neanderthal într-o fiinţă mai dezvoltată - în Cro-Magnon (un reprezentant timpuriu al Omului contemporan din Europa) şi, apoi, în omul modern. Dovezile descoperite relevă o evoluţie diferită", a explicat şeful expediţiei Viktor Ceabai, doctor în ştiinţe istorice, indicând că, în timpul săpăturilor efectuate în mai multe locuri din Crimeea, s-au găsit urme de viaţă ale neanderthalienilor în stratul de deasupra urmelor de viaţă ale omului Cro-Magnon.

Aceasta înseamnă că hominizi mai primitivi au vizitat aceste locuri după ce au fost populate de hominizi mai moderni, afirmă istoricul ucrainean, potrivit căruia noile descoperiri zdruncină teoria lui Darwin privind evoluţia umană.

Astfel, spune el, avem de a face nu cu evoluţia unei singure specii de fiinţe inteligente, ci cu reprezentanţi ai diferitelor rase care au locuit din cele mai vechi timpuri pe Pământ.

×
Subiecte în articol: arheologie arheologi
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close