Antena 3 CNN Economic Auto Dacia lansează modelul Lodgy la Salonul Auto de la Geneva, în martie

Dacia lansează modelul Lodgy la Salonul Auto de la Geneva, în martie

Dacia lansează modelul Lodgy la Salonul Auto de la Geneva, în martie
05 Ian 2012   •   12:14

Familia Dacia se extinde în 2012 cu Lodgy, un vehicul de familie disponibil în variantă cu 5 şi 7 locuri. Numele - Lodgy - care aminteşte de englezescul „lodge”, este o trimitere directă la trăsătura sa esenţială: capacitatea de a găzdui o întreagă familie şi bagajele sale. Modelul va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.

"Familiile aflate în căutarea unui vehicul polivalent la un preţ accesibil îşi vor putea cumpăra noul model cu o garanţie de 3 ani", se arată într-un comunicat remis Antena3.ro.

Lodgy oferă un plus de confort şi funcţionalitate prin noile echipamente care vor fi disponibile în premieră pentru Dacia, iar cu o lungime de 4,5 metri, Dacia Lodgy oferă un volum considerabil al portbagajului, inclusiv în varianta cu 7 locuri.

Lodgy Glace, o maşină de competiţie inedită
Dacia a înscris la Trofeul Andros pentru prima oară în istoria competiţiei un monovolum: Lodgy „Glace”. Două vehicule Lodgy „Glace” sunt pilotate anul acesta de un trio de piloţi de excepţie: Alain Prost, Nicolas Prost şi Evens Stievenart. La mijloc de sezon, Alain Prost se află pe primul loc, cu două victorii obţinute în trei curse. Pentru informaţii referitoare la evoluţia competiţiei, puteţi accesa site-ul www.dacia.ro/trofeulandros/.

 


×
Subiecte în articol: salonul auto de la geneva lansare
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close