Antena 3 CNN Economic Auto Maşină parcată neregulamentar, ridicată cu tot cu bătrâna aflată înăuntru

Maşină parcată neregulamentar, ridicată cu tot cu bătrâna aflată înăuntru

Maşină parcată neregulamentar, ridicată cu tot cu bătrâna aflată înăuntru
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Dec 2010   •   23:34

Angajaţii firmelor de tractare vor să îşi facă treaba cu orice preţ. Într-un exces de zel, lucrătorii unei firme de tractare din Târgovişte au ridicat un autoturism parcat neregulamentar împreună cu pasagerul aflat înăuntru. În maşină se afla o bunicuţă de 88 de ani care a fost transportată până la sediul firmei. Proprietarul autoturismului a reuşit să-şi recupereze atât maşina cât şi mama, însă este hotărât să dea firma de tractare în judecată.

Incidentul s-a petrecut în zona Pieţei centrale din Târgovişte, unde un echipaj de Poliţie a constatat că autoturismul era parcat neregulamentar.

"Nu am găsit loc de parcare, am parcat între două treceri de pietoni şi am intrat în piaţă ca să cumpărăm carne, eu şi soţul meu, iar după şapte minute, când am revenit, nu am mai găsit maşina, dispărută cu mama cu tot. Am luat un taxi şi am venit la sediul firmei. Mi-au deblocat roata şi mi-au spus să plec, dar nu plec eu aşa, o să-i acţionez în instanţă. Nu mi-au dat nicio amendă, ca să nu mai fac gălăgie, dar nu o să-i las aşa, este scandalos", a declarat Lucreţia Popescu, nora bătrânei, potrivit Mediafax.

După aproximativ două ore de aşteptare la poarta societăţii, proprietarul şi-a recuperat autoturismul şi pe mama sa, care suferă de grave afecţiuni de vedere.

Poliţia din Târgovişte a declanşat o anchetă în acest caz, pentru a se stabili dacă poliţistul se face vinovat de încălcarea normelor legal şi pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

 

×
Subiecte în articol: bunica masina
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close