Antena 3 CNN Economic Auto O femeie a fost accidentată mortal pe o trecere de pietoni din Buzău. Fiica ei de 4 ani, în stare critică

O femeie a fost accidentată mortal pe o trecere de pietoni din Buzău. Fiica ei de 4 ani, în stare critică

O femeie a fost accidentată mortal pe o trecere de pietoni din Buzău. Fiica ei de 4 ani, în stare critică
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Noi 2010   •   12:14

O femeie din Buzău a murit, miercuri, după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni. Fiica ei, de doar patru ani, se află în stare critică la spital. Potrivit Mediafax, copilul va fi transferat cu elicopterul la un spital din Capitală.

Femeia şi fiica sa au fost lovite, miercuri dimineaţă, pe o trecere de pietoni, în timp ce se îndreptau spre grădiniţă. Şoferul, în vârstă de 27 de ani, se afla la volanul unui autoturism BMW înmatriculat în Prahova. Cele două victime au fost spulberate de maşina care a putut opri abia după câţiva metri de locul în care s-a produs impactul.

Femeia accidentată, în vârstă de 30 de ani, nu a mai putut fi salvată de medici, aceştia încercând zeci de minute să o resusciteze. Fiica sa, de asemenea rănită în accidentul de miercuri dimineaţă, este în stare critică, medicii susţinând că are o hemoragie internă. Copilul va fi transferat cu elicopterul la un spital din Bucuresti, medicii fiind rezervaţi în privinţa sanselor sale de supravieţuire.

Din primele informaţii reise că şoferul nu consumase băuturi alcoolice. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru recoltarea de probe biologice.    La ora transmiterii acestei ştiri, tânărul şofer era audiat de poliţişti.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close