Antena 3 CNN Economic Auto O şoferiţă a lovit în plin doi inspectori rutieri, în mod inexplicabil, crezând că aceştia îi fac semn să se oprească (VIDEO)

O şoferiţă a lovit în plin doi inspectori rutieri, în mod inexplicabil, crezând că aceştia îi fac semn să se oprească (VIDEO)

O şoferiţă a lovit în plin doi inspectori rutieri, în mod inexplicabil, crezând că aceştia îi fac semn să se oprească (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Observator
04 Sep 2010   •   21:13

Ieşiţi la un control pe autostradă, doi inspectori rutieri au fost loviţi în plin de o femeie care, cel mai probabil, a crezut că sunt poliţişti. Era în depăşirea unui camion, când a văzut că cei doi îi fac un semn de oprire. Semnalul era pentru alt şofer, însă ea s-a pierdut cu firea şi a încercat să oprească. În loc să frâneze, a accelerat. Cei doi inspectori au fost aduşi cu elicopterul la un spital din Bucureşti.

Trebuia să fie o zi obişnuită pentru acest inspector de la Autoritatea Rutieră Română. Ieşise cu un coleg la control, pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Erau la kilometrul 110, când au făcut semn unui şofer de camion să oprească. Atunci s-a întâmplat nenorocirea.

Şoferiţa nu a băut, însă, îi e greu să le explice poliţiştilor accidentul.

Cei doi inspectori stăteau regulamentar, la marginea drumului, când au s-au trezit luaţi pe capota maşinii şi aruncaţi câţiva metri pe asfalt.

Sunt în stare gravă acum. Medicii de la Piteşti au cerut un elicopter pentru a-i trimite de urgenţă la spital, în Capitală.

Urmează momente grele. Şi pentru doamna de la valon, şi pentru inspectori. Medicii se chinuie să salveze victimele. Şi, în funcţie de evoluţia stării lor de sănătate, îşi va primi şi ea pedeapsa legală.



Observator

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close