Antena 3 CNN Economic Auto Primele imagini cu accidentul de pe Magheru, surprinse de camerele de supraveghere (VIDEO)

Primele imagini cu accidentul de pe Magheru, surprinse de camerele de supraveghere (VIDEO)

Primele imagini cu accidentul de pe Magheru, surprinse de camerele de supraveghere (VIDEO)
20 Aug 2010   •   16:34

Vineri au apărut primele imagini ale accidentului care a avut loc cu o seară în urmă pe bulevardul Magheru din Capitală. Două persoane au murit şi alte cinci sunt rănite, între care două grav, după ce şoferul unei Dacii Logan a pierdut controlul volanului pe una dintre cele mai importante artere din centrul Bucureştiului.

Din imagini se poate vedea cum şoferul Daciei Logan, ce vine dinspre Piaţa Romană cu viteză destul de mare, încearcă să evite un Citroen vişiniu, al cărui şofer nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie.

Loganul acroşează uşor Citroenul şi apoi conducătorul Daciei pierde controlul volanului şi intră pe trotuar, loveşte un copac, câteva bănci şi doi pietoni, un bărbat şi o femeie. Şoferul Loganului a murit pe loc, unul dintre pietoni (femeia) a decedat joi seară la spital, iar cel de-al doilea este internat în spital în stare foarte gravă. Pasagerii Loganului, printre care şi un adolescent, au suferit leziuni uşoare şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close