Antena 3 CNN Economic Auto Şase români şi-au comandat deja primul Ferrari cu patru locuri. Azi va fi lansat în România

Şase români şi-au comandat deja primul Ferrari cu patru locuri. Azi va fi lansat în România

Şase români şi-au comandat deja primul Ferrari cu patru locuri. Azi va fi lansat în România
Sursa foto: Foto: princecars.com
20 Sep 2011   •   14:59

Şase români şi-au comandat deja primul Ferrari cu patru locuri lansat vreodată. Asta chiar dacă modelul, care costă 200.000 de euro, va fi prezentat abia astăzi la noi în ţară. De altfel, românii sunt recunoscuţi ca nişte clienţi fideli ai industriei auto de lux.

Noul model Ferrari FF, primul model cu tracţiune integrală şi patru locuri, va fi lansat astăzi şi în România. La această lansare va participa vicepreşedintele Ferrari împreună cu fostul pilot Giancarlo Fisichella. Preţul unui astfel de autoturism depăşeşte 200.000 de euro. Decizia de a lansa acest model în România este una bună având în vedere că piaţa autoturismelor de lux de la noi este în creştere.

Înmatriculările de autoturisme premium au crescut în prima jumătate a anului cu 26%, în timp ce piaţa totală a scăzut cu mai mult de 14%. În acest interval, principalele marci de maşini premium au comercializat în Romania peste 3.000 de autoturisme, cu 500 mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Ceea ce înseamnă că 8% din totalul autoturismelor comercializate în ţara noastră aparţin mărcilor premium.

Zece români au comandat automobile Ferrari 458 Spider înainte de lansarea mondială a modelului, livrarea unităţilor urmând să aibă loc în vara anului viitor. Preţul acestui automobil de lux ajunge la peste 200.000 de euro.

 


×
Subiecte în articol: Ferrari romani pilot model
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close