Antena 3 CNN Economic Auto Şeful Lamborghini prezintă viitorul Murcielago clienţilor fideli ai mărcii

Şeful Lamborghini prezintă viitorul Murcielago clienţilor fideli ai mărcii

Şeful Lamborghini prezintă viitorul Murcielago clienţilor fideli ai mărcii
Sursa foto: Foto: Worldcarfans.com
02 Dec 2010   •   16:31

Stephan Winkelmann, şeful Lamborghini, a pornit într-un tur mondial în care arată, unor clienţi atent selectaţi ai mărcii, înlocuitorul lui Murcielago, un model care nu are încă un nume oficial, relatează publicaţia Autocar, citată de Worldcarfans.com.

“Le-am permis dealerilor să-şi selecteze clilenţii care vor fi invitaţi, am ales să nu ne implicăm direct. Ei ştiu exact pe cine trebuie să invite deoarece, în unele cazuri, aceştia sunt oameni cu care au avut relaţii strânse de-a lungul mai multor ani”, a declarat Winkelmann pentru Autocar.

Următorul model de referinţă al lamborghini ar putea fi denumit Aventador. Va fi uşor, cu şasiu monococ din finră de carbon. Va avea un propulsor V12 de 6,5 litri, care produce 515 kW 690 Nm.



De asemenea, Lamborghini are pregătită şi o nouă cutie de viteze pentru acest model de top. Este vorba despre o transmisie denumită ISR (Independent Shifting Rods), cu şapte trepte şi un singur ambreiaj. Aceasta schimbă vitezele foarte rapid, cu 50% mai repede decât o cutie obişnuită cu dublu ambreiaj. Maşina va ajunge de la 0 la 100 de km/h în 2,9 secunde, iar viteza maximă se va situa în jurul valorii de 350 km/h.



Înlocuitorul lui Murcielago este aşteptat să debuteze la Salonul Auto de la Geneva din martie.

×
Subiecte în articol: lamborghini
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close