Antena 3 CNN Economic Auto Află care sunt cele mai tari 5 mașini hibride din lume!

Află care sunt cele mai tari 5 mașini hibride din lume!

Află care sunt cele mai tari 5 mașini hibride din lume!
Sursa foto: Foto: cars.ro
19 Feb 2016   •   11:05

 Vehiculele hibride sunt din ce in ce mai populare atat in Statele Unite cat si in Europa, conducatorii auto avand acum doua variante de ales, o masina care este condusa usor sau una care ajuta planeta. Specialistii in domeniul auto spun ca masinile hibrid reprezinta viitorul industriei. Chiar daca noile tehnologii nu sunt chiar ieftine, exista masini hibride care sunt foarte cautate de cei care isi doresc emisii de carbon reduse si placere si usurinta la condus.

Companii importante de pe piata auto au lansat masini interesante: Acura NXS care pentru 2017 ofera 573 cai putere si o viteza maxima de 307 kilometri/ora, BMW i8 cu un look spectaculos si pret atractiv, Porsche 918 Spyder cu doua motoare electrice care ofera, alaturi cei 608 cai putere furnizati de motorul de 4,6 litri V8 , inca un plus de 281 cai putere.

Pe langa modelele enumerate deja exista cateva care fac parte din cea mai inalta clasa a masinilor hibride. Nu trebuie sa amintim aici decat McLaren P1, care ofera langa cei 727 cai putere ai motorului conventional un plus de 177 cai de la motorul electric si LaFerrari care combinand ambele motoare furnizeaza un total de 950 cai putere.

Mai multe detalii și poze pe cars.ro.

×
Subiecte în articol: piata auto
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close