Antena 3 CNN Economic Auto Lecția usturătoare primită în trafic de un șofer agresiv. Ce se întâmplă când o mașină mică virează și frânează în fața unui camion de 44 de tone

Lecția usturătoare primită în trafic de un șofer agresiv. Ce se întâmplă când o mașină mică virează și frânează în fața unui camion de 44 de tone

Lecția usturătoare primită în trafic de un șofer agresiv. Ce se întâmplă când o mașină mică virează și frânează în fața unui camion de 44 de tone
Sursa foto: Foto captura Youtube
04 Aug 2016   •   09:59

Un șofer agresiv și arogant, care a tăiat fața unui camion, pe o șosea aglomerată din Marea Britanie, a primit o lecție usturătoare, scrie Mirror.

În imaginile surprinse de camera de bord din cabina camionului se vede cum șoferul unei Honda roșie îi sare în față și pune frână, obligând astfel camionul de peste 44 de tone să oprească la rândul lui.

Doar că șoferul de 59 de ani de la volanul camionului nu s-a pierdut cu firea, ba chiar i-a dat o lecție șoferului agresiv, lovindu-i mașina în mod repetat, din spate, de fiecare dată când șoferul din Honda punea frână.

"Toți facem greșeli, dar e clar că asta nu a fost o greșeală, ci a făcut intenționat asta. E ridicol. Atunci am decis să-i dau o lecție. Mulți șoferi de camioane se confruntă cu asta în trafic. Pur și simplu, unii nu ne vor pe șosele”, a spus bărbatul.

Șoferul camionului a sunat la poliție, iar agentul sosit la fața locului nu ar fi luat nicio măsură. ”Nici nu s-a uitat la filmare”, a spus șoferul camionului.

Un purtător de cuvânt al poliției a confirmat că nu s-au luat măsuri la fața locului, arătând că imaginile pot fi trimise spre analiză.

 

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close