Antena 3 CNN Economic Auto Renault testează o versiune Dacia Dokker Pick-up 4x4

Renault testează o versiune Dacia Dokker Pick-up 4x4

Renault testează o versiune Dacia Dokker Pick-up 4x4
22 Noi 2012   •   18:53

Specialiștii Renault și Dacia lucrează la dezvoltarea unei versiuni 4x4 a platformei Dokker/Lodgy, ceea ce ar putea conduce la apariția atât a lui Dokker 4x4, cât și a unui pick-up bazat pe această platformă.

Surse din cadrul companiei au declarat în exclusivitate pentru Autobis.ro că deocamdată sunt doar teste, inclusiv pentru a decide pe care dintre platforme se va construi viitorul pick-up.

Un viitor pick-up va fi destinat în special utilizării comerciale, cu o sarcină utilă mare, dimensiuni generoase și spații de încărcare mari, așa cum este Dokker. De aceea, Duster nu este suficient pentru a fi transformat în pick-up. Pe de altă parte, imaginea și reputația lui Duster ar susține extrem de bine un eventual pick-up derivat din acesta.

O soluție de mijloc ar putea fi, în consecință, dezvoltarea versiunii 4x4 a platformei Dokker/Lodgy, cu toate calitățile acesteia, dar cu un design asemănător cu Duster, pentru a prelua din aprecierile de care se bucură acesta. În acest context, au loc încercările inginerilor Renault și Dacia, pentru a vedea dac este viabilă o astfel de declinare a Dokker.

Citiți articolul integral pe Autobis.ro.



×
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close