Antena 3 CNN Economic Cât costă o porţie de cârnaţi și un vin fiert, la Târgul de Crăciun din Cluj: "Trebuie să am 500 de lei la mine"

Cât costă o porţie de cârnaţi și un vin fiert, la Târgul de Crăciun din Cluj: "Trebuie să am 500 de lei la mine"

Aproximativ 500 de lei - cam acesta ar fi bugetul unei familii de patru persoane care vrea să meargă la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca.

Cât costă o porţie de cârnaţi și un vin fiert, la Târgul de Crăciun din Cluj: "Trebuie să am 500 de lei la mine"
Sursa foto: Facebook/Municipiul Cluj-Napoca
de Georgiana Adam    |    11 Dec 2022   •   11:43

Dacă primarul Emil Boc afirmă că prețurile sunt similare cu cele din Sibiu și București, oamenii spun că "e nevoie de un credit" pentru a merge la un astfel de eveniment.

La Târgul de Crăciun de la Cluj, o porție de cârnați este 60 de lei, un burger 40 de lei, un langoș 20 de lei, iar un pahar de vin 15 lei.

"Facem credit, domnule primar? Eu am doi copii. Dacă vreau să ies într-o seară la târg, împreună cu soțul și copiii, total patru persoane, ar cam trebui să am în buzunar vreo 500 de lei. Poate un pic mai mult. Mai văd copiii o jucărie, un balonaș, o turtiță.

Citeşte şi: Cât costă o porție de cartofi și două de pomana porcului, la Târgul de Crăciun din Constituției. "Bătaie de joc" 

Mai vine factura la curent 1.000 (ca de două luni nu mai scade), gazul încă 500 și apa 250, serviciu de televiziune și internet 100 de lei, telefonie mobilă 80 de lei.

Nu mai pun la calcul masa de sărbători, că deja trebuie să ipotecăm proprietatea. Faceți calculele! Rușine!!!", i-a transmis o clujeancă primarului Emil Boc, care a afirmat, recent, că prețurile de la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca sunt similare cu cele din Sibiu și București, potrivit stiridecluj.ro.
 

×
Subiecte în articol: targ craciun Cluj Napoca carnati vin fiert
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close