Antena 3 CNN Actualitate Media Dovada că preşedintele CNA minte! Sesizarea privind postul Antena 2 a fost "ţinută în interiorul instituţiei"

Dovada că preşedintele CNA minte! Sesizarea privind postul Antena 2 a fost "ţinută în interiorul instituţiei"

Dovada că preşedintele CNA minte! Sesizarea privind postul Antena 2 a fost "ţinută în interiorul instituţiei"
13 Dec 2013   •   21:46

Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au respins marţi, 10 decembrie, prin vot solicitarea postului Antena 2 de transformare în Antena Stars. Tot în aceeaşi zi, în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena1, Laura Georgescu, preşedintele CNA,  a dat citire unui mesaj în care se spunea că n-ar fi de dorit ca Antena 2 să înceapă să facă ceea ce face Antena 3, şi anume "spălare de creiere".

Şeful Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a încercat astăzi, 13 decembrie, să-şi justifice deciziile şi declaraţiile din ultima săptămână, fluturând câteva zeci de sesizări primite la CNA. Ea a explicat însă că instituţia pe care o conduce are un protocol de colaborare cu Asociaţia Profesională a Radiodifuzorilor potrivit căruia "suntem obligaţi să transmitem radiodifuzorilor sesizările".

"Sesizarea din care am citat a fost remisă radiodifuzorului în cauză. (...) Deci NU era o sesizare, un material ţinut în interiorul instituţiei. Toate aceste sesizări sunt remise radiodifuzorilor conform protocolului pe care îl avem semnat", a mai spus Laura Georgescu.

În captura foto de mai jos se poate vedea că transmiterea de către CNA a sesizării s-a realizat abia în data de 12 decembrie, la două zile după ce Laura Georgescu o citise pe post şi o invocase ca motivare în decizia de a respinge transformarea Antena 2 în Antena Stars!




Declaraţia Laurei Georgescu din 13 decembrie, când afirmă că CNA este obligat să transmită radiodifuzorului sesizările şi nu să le ţină în interiorul instituţiei.



×
Subiecte în articol: CNA laura georgescu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close