Antena 3 CNN Economic Companii Fiul lui Dan Adamescu, numit preşedinte la Flamingo

Fiul lui Dan Adamescu, numit preşedinte la Flamingo

Fiul lui Dan Adamescu, numit preşedinte la Flamingo
Sursa foto: adamescu
16 Sep 2009   •   09:49

Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, acţionar semnificativ la Flamingo International (FLA), a fost numit, marţi, preşedintele Consiliului de Administraţie al retailerului de electronice, electrocasnice şi IT&C, după ce Dragoş Simion a renunţat la funcţie, anunţă Mediafax.

"Alinierea intereselor acţionarilor pe un singur plan de relansare a fost obiectivul meu principal în ultimele nouă luni. Consider că acest obiectiv a fost îndeplinit, compania deblocând astfel accesul la noi resurse financiare atât din piaţa de capital, cât şi de la bănci. Sincronizat cu structura acţionarială actuală, consider că un nou ciclu de dezvoltare a societăţii trebuie început de către un nou preşedinte. Predau, aşadar, ştafeta domnului Alexander Adamescu convins că perioada cea mai dificilă a fost depăşită şi că există toate premisele ca grupul Flamingo să preia poziţia de lider de piaţă într-un orizont de cel mult trei ani", a declarat într-un comunicat Dragoş Simion.

Compania a anunţat şi că acţiunile deţinute de fondul de investiţii QVT Fund, reprezentând 22% din acţiunile Flamingo, au fost vândute unui fond străin.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close