Antena 3 CNN Economic Companii La Redoute a lansat cel mai mare catalog de modă din România. Bebeluşa Oana, imaginea La Redoute România (GALERIE FOTO)

La Redoute a lansat cel mai mare catalog de modă din România. Bebeluşa Oana, imaginea La Redoute România (GALERIE FOTO)

La Redoute a lansat cel mai mare catalog de modă din România. Bebeluşa Oana, imaginea La Redoute România (GALERIE FOTO)
11 Aug 2009   •   17:10
PUBLICITATE. La Redoute a lansat in această luna cel mai mare catalog de moda din Romania, acesta putand fi gasit in peste 1.200 de locatii din tara. Catalogul prezinta colectiile de toamna-iarna La Redoute, cu acest prilej fiind dezvaluit si numele vedetei ce a devenit imaginea La Redoute in Romania. Este vorba de Oana Ionita, bebelusa Cronicii Carcotasilor de la Prima TV.

Cele 4 directii alese pentru prezentarea catalogului La Redoute sunt :
- Rock Vibe : in care predomina negrul, pielea, transparentele, tinte si catarame, incaltaminte cu tocuri foarte inalte, pentru o femeie careia nu ii este teama sa isi afiseze senzualitatea
- British Heritage : carouri ecosez, imprimeuri paisley si Liberty, sacouri din tweed, tricotaje si matasuri in culori estompate, combinatii vestimentare si cromatice potrivite unei toamne blande
- Siluete arhitecturale : inspirate din elemente ale garderobei masculine, aceste tinute consta in sacuri cambrate si cu umeri drepti, pantaloni trei-sferturi sau harem, fuste si rochii cu volum, discret structurate de pense sau centuri
- New 80s : pentru ca toamna sa nu fie cenusie, La Redoute actualizeaza si infrumuseteaza perioada optzecista, adaugand garderobei noastre accente puternice de culoare, rochii pulover, balerini multicolori, jeansi decolorati.



Pentru a vedea produsele La Redoute puteti vizita site-ul www.laredoute.ro!


Iata ce declara Alexandru Diaconu, Manager General La Redoute România, in interviul prilejuit de lansarea celei mai mari colectii de toamna iarna din Romania, catalogul La Redoute:


- Ce reprezinta La Redoute in Romania ?

- Parisul a fost, este si va fi orasul care va dicta tendintele in moda internationala. La Redoute si-a propus sa faca moda creatorilor de la Paris, moda ?haute-couture?, accesibila tuturor. Incepand cu Emanuelle Kahn in 1969 in fiecare sezon, pentru La Redoute designeri precum: Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel, Yves Saint Laurent, Karl Lagerfeld sau Christian Lacroix au creat colectii speciale regasite in primele pagini ale catalogului.



In noiembrie 2008 a aparut catalogul La Redoute, cel mai mare catalog de moda din Romania, in paginile caruia puteti regasi branduri proprii ca: La Redoute Creation, La Redoute Essentiels, Taillissime, Anne Weyburn dar si branduri consacrate precum Converse, Puma, Nike, Adidas, Cacharel, Triumph, Levi?s, Pepe Jeans, Tommy Hilfiger, Porsche Design, Good Year, Champion, Umbro, Reebok, Sergio Tacchini, Lotto, Ben Sherman, Geox, Energie.

La Redoute nu se doreste a fi un simplu catalog de haine sau un website, ci un simbol al elegantei si bunului gust, o solutie de compromis intre timpul limitat pe de o parte si shopping, jobul stresant, prieteni sau iubit, pe de alta parte.



LA REDOUTE este cel mai mare catalog de moda din Romania: in cele peste 700 de pagini ale catalogului veti putea regasi mii de articole aflate in ultimele tendinte: haine pentru femei, copii, barbati, incaltaminte, accesorii si decoratiuni interioare.




- Bebelusa Oana, imaginea La Redoute Romania. De ce?

- Oana Ionita, bebelusa Cronicii Carcotasilor de la Prima TV se identifica perfect cu imaginea La Redoute fiind o femeie eleganta, inteligenta, activa, tanara, frumoasa, ce se bucura de un renume castigat in timp, o femeie de succes care a stiut sa isi atinga scopurile în viata prin multa munca. Este profesor coregraf, a fost actrita a Teatrului National si balerina a Operei Romane, este manager artistic, dansatoare dar si prezentatoarea unei emisiuni de televiziune.

Oana a regasit la La Redoute haine care se potrivesc perfect felului ei de a fi, personalitatii ei, stilului de viata pe care il duce. A putut gasi de la rochii vaporoase sau elegante la jeansi si bluzite casual, hainute office pentru intalnirile sale de business dar si imbracaminte sport pentru zilele in care preda ore de dans sau face aerobic.



- Ce surprize a pregatit La Redoute pentru toamna-iarna 2009/2010?

- Avem cateva surprize pentru toti clientii La Redoute

Prima ar fi ca pentru fiecare comanda pe care o veţi face, LA REDOUTE va va oferi cate un un CADOU deosebit. Sezonul trecut am oferit clientilor nostri: seturi de ceas cu bratara, trollere pentru vacantele insorite, seturi de genti iar pentru acest sezon am pregatit alte cadouri speciale.

O alta noutate o reprezinta faptul ca din luna august puteti gasi catalogul La Redoute in peste 1200 de locatii din toata tara.

Alegeti cea mai apropiata locatie de unde puteti achizitiona catalogul tau La Redoute:
- din retelele benzinariilor Petrom, OMV, Rompetrol și MOL;
- supermarketurilor Auchan, Alcom Sib, Billa, Carrefour, GimRom, Kaufland, La Fourmi, MB, Mega Image, Real si Selgros;
- R- Kiosk;
- hipermarketuri pentru casa si bricolaj Bricostore, Baumax, MrBricolage si Praktiker.
- magazinelor InMedio din cadrul galeriilor comerciale;
- magazinelor Relay din gari si aeroporturi;

Cel mai mare catalog de modă din Romania poate fi achizitionat la pretul de 14.9 LEI INCLUSIV TVA, iar la prima comanda veti primi banii inapoi! Tot ce trebuie sa faceti este să furnizati operatoarelor noastre numarul si seria bonului fiscal de achizitie al catalogului iar costul va fi dedus din valoarea comenzii dvs.





- Cine a realizat colectiile La Redoute ?

- Conceptul colectiilor pentru toamna 2009-10 pleaca de la un curcubeu de culori, fiecare nuanta fiind asociata unor emotii sau stiluri vestimentare separate. Este la latitudinea clientilor sa aleaga ce le place din catalog, astfel incat sa le reprezinte starea de spirit si stilul.

Pentru colectia de toamna-iarna 2009/10 La Redoute are 2 designeri de top ? care au realizat si semnat colectii exclusive: Alexis Mabille si Michel Klein, colectii ce se pot regasi in primele pagini ale catalogului.

De asemenea, echipa creatorilor de la La Redoute si-a continuat munca superba iar rezultatele le puteti regasi in paginile catalogului sau on-line in liniile Redoute Creation, Redoute Essentiels, Taillissime si Anne Weyburn ? colectie destinata persoanelor peste 40 de ani.

- Lansarea catalogului toamna-iarna La Redoute a fost un succes. Carui motiv se datoreaza?

- La Redoute are in frunte o echipa tanara si perseverenta in atingerea scopurilor propuse, care a coordonat acest proiect cu maxima seriozitate.
Am incercat sa ne alegem partenerii care sa inteleaga exact nevoile si scopurile noastre si credem ca am reusit deoarece am avut alaturi o echipa minunata.
Trebuie sa mentionam aici pe Irina Markovits ? stilistul prezentarii, dar si pe cei care au fost in spatele scenei si au contribuit la succesul La Redoute, coafura - echipa lui Laurent Tourrete si make-up: Sorin Papa cu echipa MakeupForever.






- Oferiti cateva detalii despre echipa La Redoute din Romania


- La Redoute este condusa de: Alexandru Diaconu ? Director General, Iulia Porneala Director Executiv si Ioana Cofaru Director de Marketing si PR.

Ei formeaza o echipa de management completa, o echipa tanara, profesionista, dinamica, fiecare dintre ei avand experienta in business management, project management, finante si marketing.

Toti membrii echipei eu experimentat performanata, sunt inarmati cu energie si idei invoatoare, doresc sa aduca vanzarea prin catalog la un alt nivel, necunoscut pana acum in Romania.

Toate beneficiile pe care le aducem clientilor, surprizele pe care le oferim pentru fiecare comanda, sistemul de fidelizare prin puncte Merci vin in imbunatatirea calitatii serviciilor oferite de catre La Redoute in Romania.

- Ce urmeaza? Care sunt planurile de viitor pentru La Redoute Romania.

- La Redoute este in plin proces de promovare a noului catalog toamna iarna 2009/10 precum si a siteului www.laredoute.ro dar a inceput sa lanseze pregatirile urmatorului catalog din sezonul primavara/vara al anului 2010.

Urmeaza sa implementam in cel mai scurt timp un sistem de fidelizare al clientilor nostri, sistem de punctaj ce se va numi ?Merci?.

Cu punctele ?Merci? puteti achizitiona produse La Redoute din catalog sau online de pe www.laredoute.ro! .

De asemenea, am introdus pe site-ul nostru posibilitatea de achizitionare a unor gift carduri ce pot fi daruite cu diverse ocazii, aniversari, zile onomastice prietenilor, sotiilor, iubitelor, tuturor celor dragi.



Avand in vedere ca dorim ca in urmatorii trei ani sa ajungem pe locul 1 pe piata comertului de haine prin catalog dar si on-line din Romania pregatim o surpriza de proportii pentru primavara anului viitor, surpriza care va intari pozitia noastra ca si cel mai mare catalog de moda din Romania,

Vă aşteptăm pe site-ul La Redoute România -www.laredoute.ro! .

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close