Antena 3 CNN Economic Companii Privatizarea CFR Marfă a eşuat. Niciun investitor din cei trei nu s-a precalificat pentru etapa următoare

Privatizarea CFR Marfă a eşuat. Niciun investitor din cei trei nu s-a precalificat pentru etapa următoare

Privatizarea CFR Marfă a eşuat. Niciun investitor din cei trei nu s-a precalificat pentru etapa următoare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    15 Mai 2013   •   16:40
Privatizarea CFR Marfă a eşuat, după ce niciunul dintre cei trei investitori care au depus documentaţia de participare nu s-a precalificat pentru etapa următoare a acestui procedeu, în urma verificării şi analizării documentelor.

"Ministerul Transporturilor vă informează că, în urma verificării şi analizării documentaţiilor de participare depuse de potenţialii investitori la procedura de precalificare în cadrul procesului de privatizare a SNTFM CFR MARFĂ, Comisia de Privatizare instituită la nivelul Ministerului Transporturilor a hotărât respingerea celor trei potenţiali ofertanţi şi reluarea procedurii, conform prevederilor legale", se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Privatizarea CFR Marfă va fi reluată.
 
Documentaţia de participare pentru precalificarea la privatizarea CFR Marfă a fost depusă de compania americană OmniTRAX, Grup Feroviar Român (GFR) şi asocierea dintre Transferoviar Grup (TFG) şi Donau-Finanz GmbH & Co KG Austria.
 
Miercuri a fost termenul pentru finalizarea verificării şi analizării documentelor de participare, precum şi pentru întocmirii listei investitorilor precalificaţi să participe, în continuare, la procesul de privatizare a CFR Marfă ("lista scurtă").  

Termenul final pentru desemnarea ofertantului câştigător era 20 iunie 2013, conform angajamentelor stabilite cu Fondul Monetar Internaţional. 

Citeşte şi CFR Marfă, licitat de un american condamnat la închisoare pentru spălare de bani şi fraudă



 

×
Subiecte în articol: cfr marfa privatizare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close