Antena 3 CNN Economic Fashion Days Black Friday. Reducerile se înfierbântă până la 90%

Fashion Days Black Friday. Reducerile se înfierbântă până la 90%

Fashion Days Black Friday. Reducerile se înfierbântă până la 90%
15 Noi 2018   •   11:24

Fashion Days Black Friday. Magazinul online fashiondays.ro da startul campaniei de Black Friday 2018 inca din seara zilei de joi, 15 noiembrie.

Fashion Days Black Friday – Toate ofertele apar AICI.

Apoi, reducerile vor fi live pana pe 16 noiembrie, la ora 23.59. Practic, pasionații de fashion se vor bucura de 36 de ore de reduceri.

De Black Friday 2018, Fashion Days scoate la vanzare peste 1,5 milioane de produse.

Fashion Days Black 2018 Friday genti

 

Fashion Days dispune de un stoc de produse cu 50% mai mare decât cel de anul trecut, cel mai mare inclus în oferta de Black Friday de până acum: peste 1,5 milioane articole vestimentare, încălțăminte, accesorii, cosmetice sau home&deco, cu discounturi ce vor ajunge până la 90%. 

In oferta Fashion Days Black Friday sunt incluse genți Coach, Kate Spade sau bijuterii cu diamante Dhamont.

„Black Friday crește de la ediție la ediție și noi odată cu el. Anul acesta am pregătit cea mai mare ofertă de până acum și clienții au ocazia perfectă de a-și alege ținute complete, de la o diversitate mare de branduri. În plus, am negociat o gamă largă de produse unice, special pentru acest eveniment”, a declarat Robert Berza, General Manager Fashion Days.

Fashion Days Black Friday – Toate ofertele apar AICI.

Fashion Days Black Friday 2018 haine

 

Pentru a oferi cea mai spectaculoasă experiență de fashion shopping, Fashion Days a extins, pe parcursul anului, opțiunile de servicii de livrare și retur.

„În premieră, de acest Black Friday, clienții vor putea returna orice comandă la Oficiile Poștale de pe întreg teritoriul țării și în showroom-urile eMAG - unde își vor primi banii pe loc”, a mai spus Robert Berza.

La fel ca în edițiile precedente, Fashion Days le va oferi pasionaților de fashion branduri noi, cum ar fi: Coach, Kate Spade, Dhamont, Dr. Martens, Koton. Acestea se alătură unuia dintre cele mai extinse portofolii din România, de peste 400 de branduri, precum: Nike, Guess, Fossil, Desigual, Puma, Esprit, Geox, Diesel, Pepe Jeans, Tissot, Trespass, Levi’s, Napapijri, US Polo, Michael Kors, Love Moschino, Emporio Armani. 

Fashion Days Black Friday – Toate ofertele apar AICI.

Fashion Days Black Friday 2018 incaltaminte

 

Obiceiurile de consum ale clienților Fashion Days România arată că majoritatea preferă ora 22:00 pentru a comanda articolele vestimentare dorite, motiv pentru care evenimentul începe cu o seara înainte, respectiv 15 noiembrie. 

„Peste 60% dintre comenzi vin de pe un dispozitiv mobil, cu câteva ore înainte de miezul nopții. Sunt cifre care ne arată că decizia de a da startul reducerilor mai devreme este în concordanță cu dorințele și obiceiurile clienților noștri. Ne dorim să se simtă cât mai confortabil în timp ce se bucură de acest eveniment, așteptat, de către unii dintre ei, întreg anul”, a declarat Robert Berza. 

Fashion Days Black Friday – Toate ofertele apar AICI.

Fashion Days Black Friday 2018 imbracaminte

 

În premieră, clienții Fashion Days vor beneficia de opțiuni de livrare și retur unice pe piața de fashion din România. Pe lângă livrarea „tradițională”, prin curier, aceștia se pot bucura de produsele cumpărate optând  pentru serviciul de livrare într-unul dintre cele peste 600 de Oficii Poștale sau oricare dintre showroom-urile eMAG. 

În plus, în cazul curierilor, clienții vor avea libertatea de a alege ziua și intervalul orar în care să le fie adus coletul. Returul rămâne gratuit, iar opțiunile au fost și ele extinse: curier, showroom eMAG - unde clienții pot primii banii înapoi pe loc - sau în orice Oficiu Poștal din România unde sunt livrate coletele Fashion Days. 

Fashion Days Black Friday – Toate ofertele apar AICI.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close