Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Gâdea: Mi-au dat lacrimile când am văzut că oameni din elita mondială a presei au aplaudat la scenă deschisă Antena 3

Mihai Gâdea: Mi-au dat lacrimile când am văzut că oameni din elita mondială a presei au aplaudat la scenă deschisă Antena 3

Mihai Gâdea: Mi-au dat lacrimile când am văzut că oameni din elita mondială a presei au aplaudat la scenă deschisă Antena 3
de S.T.    |    09 Apr 2014   •   11:57
Antena 3 şi Observator au fost medaliate cu aur, argint şi bronz la New York Festivals World’s Best Television & Film 2014, alături de cele mai importante televiziuni din lume.

„În premieră cu Carmen Avram" a fost laureată cu două medalii de aur pentru materialul „Lungul drum spre casă" şi cu încă două de argint pentru materialele „Infernul copiilor uitaţi" şi „România otrăvită". Echipa Observator a primit medalia de aur şi una de argint pentru campania „Copiii nu sunt de vânzare", dar şi medalia de bronz pentru campania „Copiii nu sunt invizibili".

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei", a declarat imediat după decernarea premiilor că a trăit unul dintre cele mai fericite momente ale vieţii sale.

"Este unul dintre cele mai fericite momente ale vieţii mele. Pur şi simplu mi-au dat lacrimile când am văzut o sală plină de oameni, din peste 50 de ţări, dintre cei mai buni, din elita mondială a presei, a televiziunilor, care au aplaudat la scenă deschisă Antena 3", a spus emoţionat Mihai Gâdea.

"Nu am cuvinte să descriu bucuria momentului în care am aflat că 3 medalii de aur au fost oferite postului nostru de televiziune şi producţiilor noastre(..). Petrică (baiatul care a fost înfiat dintr-un lagăr al groazei şi care s-a întors după 16 ani sa-şi vadă familia-n.red.) a fost extrem de emoţionat şi extrem de fericit. În momentul în care cei din sală au înţeles firul poveştii şi Petrică a urcat pe scenă, am văzut lacrimi în ochi şi oameni care s-au ridicat în picioare şi au aplaudat", a adăugat realizatorul.

Vezi reportajul AICI

"La categoria Biografie, materialul cu Petrică(Lungul drum spre casă- n.red) a bătut documentarul despre Nelson Mandela, care a luat medalia de argint(...). Am fost foarte mându că Antena 3 nu a fost reprezentată doar Antena 3 şi atât. De fiecare dată s-a prezentat Antena 3 România", a mai spus Mihai Gâdea.








×
Subiecte în articol: Observator Antena 3 New York Festivals
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close