Antena 3 CNN Politică Parlamentul a adoptat bugetul de stat pentru 2013

Parlamentul a adoptat bugetul de stat pentru 2013

Parlamentul a adoptat bugetul de stat pentru 2013
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    07 Feb 2013   •   14:06

Parlamentul a adoptat, joi, cu amendamente, proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013, în favoarea adoptării proiectului de act normativ propus de Guvern  pronunţându-se 309 senatori şi deputaţi şi fiind înregistrate 108 voturi "împotrivă", informează Mediafax.

Proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2013 a fost adoptat cu 310 voturi "pentru" şi  109 voturi "împotrivă". La acest proiect de act normativ a fost adoptat un singur amendament, care propune eliminarea prevederii potrivit căreia ordonatorul principal de credite are obligaţia să transmită Ministerului de Finanţe detalierea în structură, pe funcţii, a numărului maxim de posture finanţat prin prezenta lege şi salariul mediu de bază pe funcţii, din anul 2013, în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei legi.

Amendamentul însuşit de plen a fost propus de Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital din Senat şi Comisia pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor, precum şi de deputaţii PP-DD Liliana Mincă, Daniel Cătălin Fenechiu şi Radu Popa şi de grupurile parlamentare ale PP-DD.

Comisiile de specialitate au explicat acceptarea acestei modificări "pentru o informaţie juridică completă şi punerea de acord cu normele de tehnică legislativă prevăzute de Legea 24/2000 privind normele de tehnică legislativă pentru elaborarea actelor normative". Celelalte 37 de amendamente la proiect au fost respinse.










×
Subiecte în articol: parlament buget de stat
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close