Antena 3 CNN Economic Ziua eMAG frigidere. Oferte fabuloase la sfârșit de an

Ziua eMAG frigidere. Oferte fabuloase la sfârșit de an

Ziua eMAG frigidere. Oferte fabuloase la sfârșit de an
06 Dec 2016   •   16:31
Ziua eMAG frigidere. În 2016, emag.ro sărbătorește ziua eMAG pe 6 decembrie, printr-o campanie de reduceri la mii de produse. Magazinul a anunțat că pe 6 decembrie va oferi reduceri totale în valoare de 10 miloane de lei. În ofertă sunt incluse cadouri, parfumuri, haine, electronice, electrocasnice mari precum frigiderele, dar și electrocasnice mici.
 
Ziua eMAG a început la ora 7:00.
 
Toate ofertele de ziua eMAG sunt AICI.
 
Și în 2015, când emag.ro a sărbătorit ziua eMAG pe 7 decembrie, cel mai mare magazin online din România a oferit reduceri în valoare totală de 10 milioane de lei.
 
Până la ora 16.00, emag.ro a oferit reduceri în valoare totală de 6 milioane de lei. Reducerile de ziua eMAG continuă pe tot parcursul zilei de 6 decembrie.
 

Ziua eMAG frigidere și combine frigorifice la reducere

 
De ziua eMAG magazinul are reduceri interesante și la frigidere side by side, frigidere cu o ușă incorporabile, combine frigorifice incorporabile, frigidere, combine frigorifice, congelatoare, lăzi frigorifice, frigidere cu două uși sau frigidere cu o ușă.
 
eMAG are reduceri la frigidere Liebherr, Electrolux, Indesit, Zanussi, LG, Heinner, Siemens, Hansa, Daewoo, Arctic, Gorenje, Beko, Whirlpool, Bosch, Samsung, Sharp sau Hotpoint.
 
Toate frigiderele la reducere la eMAG sunt AICI.
 

Ziua eMAG frigidere și combine frigorifice Beko

 
1. Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+, 325 l, Clasa A+, înălțimea de 201 cm, dispenser apă.
 
Funcția specială Active Fresh Blue Light menține efectul de fotosinteză prin lumina albastră, activă permanent în interiorul frigiderului. În acest fel crește durata de conservare și nivelul de vitamine al fructelor și al legumelor.
 
Aparatul frigorific Beko are un display incorporat pe ușa combinei frigorifice cu funcționalitate multiplă: înregistrare și redare de mesaje vocale, timp de înregistrare de 60 sec, timer (alarmă) și ceas.
 
De asemenea, garnitura de pe uși, montată pentru etanșare, conține aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor și a microbilor. Mânerele sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian și asigură un nivel sporit de igienă.
 
Combina frigorifică Beko face parte din clasa energetică A+. Aparatele frigorifice din clasa energetică A+ consumă cu până la 24% mai puțină energie electrică decât produsele similare din clasa A.
 
Ziua eMAG frigidere - Toate reducerile la frigidere și combine frigorifice de ziua eMAG sunt AICI.
 

Ziua eMAG frigidere și congelatoare Whirlpool

 
2. Congelator Whirlpool AFB601AP, 88 l, 4 Sertare, Clasa A+.
 
Cu ajutorul clasei de eficiență A+ vă veți putea bucura de reducerea consumului. Ușa este reversibilă și poate fi deschisă atât din stânga, cât și din dreapta. Iar spațiul interior este ideal organizat: congelatorul Whirlpool conține 4 sertare unde puteți depozita pachetele dumneavoastră de hrană. În plus, sertarele transparente vă permit să vedeți alimentele fără să le mai căutați.
 
Ziua eMAG frigidere - Toate reducerile la frigidere și congeloatoare de ziua eMAG sunt AICI.

 

Ziua eMAG frigidere și combine frigorifice Arctic

 
3. Frigider cu două uși Arctic AND275+, 259 l, Clasa A+, înălțime de 159,8 cm.
 
Toate frigiderele și combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat ușor de folosit care permite reglarea rapidă a temperaturii, în funcție de nevoi și de temperatura ambientală. În acest fel puteți schimba când doriți temperatura de păstrare a alimentelor.
 
Frigiderele Arctic permit folosirea eficientă a spațiului interior, în funcție de nevoile dumneavoastră. Rafturile pot fi poziționate la diferite niveluri, în funcție de mărimea și de numărul recipientelor depozitate. Frigiderul are uși reversibile, oferindu-vă posibilitatea de a monta ușile în modul cel mai convenabil pentru bucătăria dumneavoastră. Ușile se pot deschide atât în stânga, cât și în dreapta aparatului frigorific.
 
Ziua eMAG frigidere - Toate reducerile la frigidere și combine frigorifice de ziua eMAG sunt AICI.

×
Subiecte în articol: ziua emag
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close