Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Poliţiştii bulgari îl caută pe proprietarul unei maşini din România care a fost implicată într-un asasinat la comandă

Poliţiştii bulgari îl caută pe proprietarul unei maşini din România care a fost implicată într-un asasinat la comandă

Este alertă de grad 0 după ce un om de afaceri ucrainean a fost ucis în Bulgaria. A fost împuşcat de şapte ori, printre asasini fiind şi un cetăţean român, relatează presa din Bulgaria.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iun 2023   •   18:52

La mijloc ar fi vorba despre o reglare de conturi în stil mafiot, miza fiind afacerile ilegale cu îngrăşăminte. Asasinii au lăsat la doi kilometri de locul atacului o maşină înmatriculată în Constanţa, pe care au incendiat-o înainte să fugă.

Pe 8 iunie, martorii oculari au surprins o maşină în flăcări, pe drumul ce leagă staţiunea Sfinţii Constantin şi Elena de localitatea bulgărească Viniţa. Autoturismul, un Volkswagen, ardea ca o torţă, abandonat într-o zonă cu construcţii aflate în paragină.

La doi kilometri distanţă, în parcarea unui hotel din staţiune, trupul unui bărbat zăcea într-o baltă de sânge. De origine ucraineană, victima a fost găsită inconştientă. Potrivit unor informaţii apărute în presa vecină, bărbatul a fi fost răpus într-un schimb de focuri, în timp ce ieşea din hotel.

Cel puţin şapte gloanţe i-ar fi străpuns corpul. Atacatorii ar fi tras cu o armă ascunsă într-o servietă.

După ce şi-au abandonat victima, asasinii s-au urcat în maşină şi au fugit. S-au oprit la doi kilometri distanţă de locul atentatului, au aruncat servieta cu arma crimei în maşină şi i-au dat foc, pentru a şterge orice urmă.

Ucraineanul în vârstă de 52 de ani a murit la spital din cauza rănilor.

Citeşte şi: O maşină cu numere româneşti, folosită la o crimă din Bulgaria, găsită incediată

Presa din Bulgaria relatează că asasinii ar fi doi cetăţeni din Republica Moldova şi un român, iar autoturismul incendiat are numere de România. Este înmatriculat în Constanţa. 

Până la această oră, autorităţile din Bulgaria nu au făcut public numele victimei şi nici mai multe date despre suspecţi.

Reprezentanţii Poliţiei Române nu au răspuns solicitării News Hour With CNN pentru a confirma sau nu implicarea unui cetăţean român în atacul mafiot din staţiunea bulgărească.

×
Subiecte în articol: asasinat Bulgaria crima
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close