Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN O fetiţă româncă de 5 ani a fost dată afară din casă de părinţi, în noaptea de Anul Nou, în Italia

O fetiţă româncă de 5 ani a fost dată afară din casă de părinţi, în noaptea de Anul Nou, în Italia

O fetiță româncă de doar 5 ani a fost găsită abandonată pe străzile din Italia. A fost văzută și salvată de patronul unui local chiar în noaptea de Anul Nou.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Ian 2024   •   20:10

Bărbatul a anunțat imediat autoritățile, în grija cărora se află acum copila care ar fi fost dată afară din casă de către părinți. 

Naty Badea, corespondent Antena 3 CNN în Italia, spune că micuţa a rătăcit mai multe ore pe străzi, plângând. 

Proprietarul unui bar este cel care a observat fetița pe stradă. Și-a dat seama că aceasta este singură, nesupravegheată și că se află într-o situație dificilă și într-o stare emoțională destul de critică. Bărbatul a chemat imediat o patrulă de poliție. 

Citeşte şiFetiță româncă, la un pas să fie răpită de pe străzile Italiei. Cum a fost salvată micuța

Carabinierii sosiți la fața locului au ascultat povestea fetiței și spun că este un caz absolut teribil, cu amănunte greu de relatat. Polițiștii italieni încearcă acum să-i identifice pe cei doi părinți români. 

Cazul a fost făcut public de către un deputat italian, Francesco Emilio Borrelli, care a definit cazul ca fiind "o poveste atroce".

Fetița româncă în vârstă de 5 ani a fost preluată de serviciile sociale din Italia și este în acest moment în grija lor. 

×
Subiecte în articol: Italia revelion romanca fetita
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close