Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Pentagonul a prezentat imagini cu obiecte zburătoare neidentificate | Au fost documentate 144 de apariții

Pentagonul a prezentat imagini cu obiecte zburătoare neidentificate | Au fost documentate 144 de apariții

"Un număr tot mai mare" de obiecte neidentificate au fost observate și raportate pe cer în in ultimii 20 de ani. Asta a spus, marți, în fața Congresului un oficial al Pentagonului care se ocupă de informații militare în Marina SUA.

Pentagonul a prezentat imagini cu obiecte zburătoare neidentificate | Au fost documentate 144 de apariții
Sursa foto: Twitter
de Alexandra Ionescu    |    18 Mai 2022   •   18:55

Pentagonul precizează că numărul fenomenelor aeriene neidentificate a ajuns la aproximativ 400 și că există în continuare cazuri care nu pot fi explicate.

Au trecut şapte ani de când piloţii americani au văzut acest obiect neidentificat în largul coastelor Atlanticului

Oficiali de top de la Pentagon au fost chemaţi în faţa unei comisii de specialitate din Camera Reprezentanţilor, pentru a depune mărturie despre existenţa OZN-urilor, obiecte zburătoare neidentificate, pe care piloţii militari americani au raportat că le-au observat începând din anul 2004 încoace.

”De prea mult timp, această chestiune nu a fost nici măcar luată foarte în serios. Era considerată a avea legătură cu SF-urile. Dar într-un mod foarte concret, fenomenele aeriene neidentificate prezintă un risc de securitate naţională foarte real. Comisia are responsabilitatea de a investiga”, a spus André Carson, congresmen.

Raportul prezentat anul trecut în luna iunie a inclus referiri la înregistrări video publicate de Pentagon, cu obiecte zburătoare neidentificate, cu o viteză şi o manevrabilitate care depăşesc tehnologia cunoscută în domeniul aviaţiei şi care nu dispun de mijloace vizibile de propulsie sau de dispozitive de control al zborului.

Este vorba despre 144 de apariţii misterioase.

”Aceasta este o chestiune de securitate foarte serioasă. Ceva se află pe cerul nostru, se află acolo de ceva timp, iar noi abia acum purtăm o conversaţie despre acest lucru”, a spus oficialul de la Pentagon. Luis Elizondo.

Deşi nu a ajuns la nicio concluzie, raportul de anul trecut afirma că evenimentele de tip OZN nu au la bază, cel mai probabil, o singură explicaţie. Chiar dacă în document nu se folosește termenul de viață extraterestră, această variantă nu este exclusă.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close