Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN "Mi se pare tragic, veneau mulţi copii la ea" | O profesoară şi-a înjunghiat fiul, apoi a vrut să îşi pună capăt zilelor, în Braşov

"Mi se pare tragic, veneau mulţi copii la ea" | O profesoară şi-a înjunghiat fiul, apoi a vrut să îşi pună capăt zilelor, în Braşov

Caz dramatic la Brașov, acolo unde o profesoară de matematică și-a înjunghiat propriul fiu, iar mai apoi ar fi încercat să își pună capăt zilelor. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Aug 2023   •   18:45

Gestul extrem a venit după ce între cei doi a izbucnit un scandal. Profesoara de 60 de ani din Brașov și băiatul ei s-ar fi luat la ceartă, iar într-un moment de disperare, mama și-ar fi atacat fiul cu un cuțit. Apoi, femeia a mers aproape jumătate de kilometru pe jos până la calea ferată, acolo unde ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor.

Fiul înjunghiat a sunat la 112 și a anunțat că este rănit. Tânărul a fost preluat de o ambulanță și dus de urgență la spital.

"Plăgi la nivelul abdomenului, antebraț și mână stângă. Pacientul părea cu un retard psihic. Nu a putut să dea detalii. Era singur, aflat la domiciliu", a spus pentru Antena 3 CNN, Steluţa Coţiu, director medical Ambulanţa Braşov. 

Vecinilor nu le vine să creadă că femeia ar fi fost în stare să recurgă la un astfel de gest.

"Mi se pare tragic, vă dați seama, știu că e profesoară, știu că veneau foarte mulți copii la dânsa. Nu l-am mai văzut de un și ceva pe copil", spune o vecină.

"Ciudat, nu s-a mai întâmplat așa ceva. O singură dată am văzut-o, doar ne-am salutat atât", mai spune un vecin.

Atât profesoara, cât și fiul ei au suferit răni grave și au ajuns pe masa de operație.

"În acest moment, pacientul este pe secția de chirurgie generală, în ușoară ameliorare, conștient. Mama se află pe secția de chirurgie toracică, în ușoară ameliorare", a spus pentru Antena 3 CNN, Romeo Boancă, medic coordonator UPU Braşov. 

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close