Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un bărbat a agresat o tânără în autobuz, sub privirile nepăsătoare ale călătorilor, în Pitești. Agresorul s-a predat polițiștilor

Un bărbat a agresat o tânără în autobuz, sub privirile nepăsătoare ale călătorilor, în Pitești. Agresorul s-a predat polițiștilor

Un bărbat din Piteşti a fost căutat de poliţişti după ce a agresat o tânără apoi a aruncat-o din autobuzul în care urcase. Totul sub privire nepăsătoare ale călătorilor. Agresorul s-a predat într-un final Poliției.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mar 2024   •   19:28

O tânără din Pitești a fost agresată sexual în autobuz de un bărbat. Camerele de surpaveghere din mijlocul de transport au surprins fix momentul în care tânăra a fost aruncată pur şi simplu pe asfalt de către agresor. Însă nu s-a lăsat intimidată aşa că s-a întors în autobuz pentru a-l înfrunta. Au urmat mai multe îmbrânceli şi ulterior toţi călătorii au coborât.

Nimeni nu a sărit în ajutor. Potrivit poliţiştilor, incidentul s-a produs pe 21 ianuarie, a fost raportat în aceeaşi zi, iar câteva zile mai târziu tânăra, în vârstă de 21 de ani, a depus şi plângere penală.

De atunci şi până acum poliţiştii au făcut mai multe demersuri în speranţa că îl vor identifica atât pe agresor, cât şi pe ceilalţi 4 tineri, care-l însoţeau.

Au luat mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din zonă, ba chiar au demarat şi acţiuni în şcolile din oraş. În speranţa că îi vor identiifca mai uşor autorităţile au făcut apel şi la populaţie. Tânărul s-a predat singur Poliției și a spus că a fost doar o greșeală.

"În medie, pe anul 2023, am avut zece solicitări lunare. Acum pe 2024 am avut opt solicitări pentru diferite incidente, violențe în autobuz, sustras de bunuri din autobuz", a declarat Manuel Rotaru, directorul Societății de Transport Public.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru agresiune sexuală şi loviri sau alte violenţe, iar agresorul riscă până la 10 ani de închisoare

×
Subiecte în articol: Pitești agresiune
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close