Antena 3 CNN Externe A câştigat 67 de milioane de dolari, dar nu va mai pune piciorul în SUA. Povestea co-fondatorului Facebook

A câştigat 67 de milioane de dolari, dar nu va mai pune piciorul în SUA. Povestea co-fondatorului Facebook

A câştigat 67 de milioane de dolari, dar nu va mai pune piciorul în SUA. Povestea co-fondatorului Facebook
Sursa foto: Foto: g6jiae.wordpress.com
17 Mai 2012   •   10:30
Co-fondatorul Facebook, Eduardo Saverin, a renunţat la cetăţenia americană pentru a evita plata unor taxe în valoare de 67 milioane de dolari. Potrivit Business Insider, în aceste condiţii, lui Saverin i s-ar putea impune o restricţie de intrare pe teritoriul SUA.

Legea americană a imigraţiei nu priveşte cu ochi buni foştii cetăţeni care renunţă la cetăţenie pentru a evita plata taxelor. Lui Severin îi va fi foarte greu să mai obţină o viză pentru a intra pe teritoriul SUA, mai arată presa americană.

Foştilor cetăţeni americani care au renunţat la cetăţenie pentru a evita plata taxelor le poate fi refuzată viza pentru intrarea în Statele Unite”, precizează un articol din legea imigraţiei.

Eduardo Saverin a renunţat la cetăţenia americană în luna septembrie a anului trecut. Se pare că, în prezent, trăieşte în Singapore. În timpul studenţiei, Saverin a făcut parte dintr-un mic grup de la Universitatea Harvard care a pus bazele reţelei de socializare Facebook.


 


 

×
Subiecte în articol: Facebook SUA
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close