Antena 3 CNN Externe Această REGINĂ a frumuseţii a fost ASASINATĂ chiar sub privirea fetiţei sale. Autorităţile îi caută şi acum pe ucigaşi

Această REGINĂ a frumuseţii a fost ASASINATĂ chiar sub privirea fetiţei sale. Autorităţile îi caută şi acum pe ucigaşi

Această REGINĂ a frumuseţii a fost ASASINATĂ chiar sub privirea fetiţei sale. Autorităţile îi caută şi acum pe ucigaşi
de O.P.    |    08 Ian 2014   •   06:09

O fostă Miss Venezuela a fost asasinată, alături de fostul său soţ, chiar sub privirile fiicei lor de numai cinci ani. S-a întâmplat în timp ce erau în vacanţă. Anchetatorii au pornit pe urmele ucigaşilor, care au dispărut imediat după comiterea dublei crime.

Monica Spear se afla în vacanţă cu fostul soţ şi fiica lor de numai cinci ani când au fost atacaţi pe un drum pustiu de către mai mulţi bărbaţi înarmaţi. Au încercat să le opună rezistenţă, dar au fost răpuşi de o ploaie de gloanţe. Miraculos, copila a scăpat doar cu o rană la picior.



Îndurerat de fapta cumplită, preşedintele Venezuelei s-a întâlnit cu mai mulţi artişti, colegi ai fostei Miss, pe care i-a dojenit.

Monica Spear a cucerit titlul de Miss Venezuela în 2004 şi s-a propulsat în lumea actoriei. A devenit o faimoasă actriţă de telenovele între timp şi a fost iubită de milioane de oameni din întreaga lume.

Omuciderea dublă a stârnit amintiri dureroase în Venezuela, o ţară copleşită de atacurile armate. Conform Organizaţiei Naţiunilor Unite, Venezuela este a doua cea mai violentă ţară din lume.


×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close