Antena 3 CNN Externe Aeronavă pe ruta Florenţa-Timişoara, evacuată în urma unei alerte de incendiu. Patru persoane au fost rănite

Aeronavă pe ruta Florenţa-Timişoara, evacuată în urma unei alerte de incendiu. Patru persoane au fost rănite

Aeronavă pe ruta Florenţa-Timişoara, evacuată în urma unei alerte de incendiu. Patru persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Mai 2012   •   16:11
UPDATE 18.00 - Potrivit unui comunicat remis Mediafax, reprezentanţii companiei Carpatair susţin, referitor la incidentul în care a fost implicat avionul Florenţa-Timişoara, că "niciunul dintre pasagerii aflaţi la bord şi dintre membrii echipajului nu a avut de suferit" şi că toţi cei 45 de pasageri vor fi aduşi, marţi, în România cu altă aeronavă.


UPDATE 16.40
- Trei dintre pasagerii răniţi în incidentul aerian de la Florenţa au fracturi, iar al patrulea acuză dureri la coloana vertebrală, relatează site-ul TGcom.it, citat de Mediafax.
   
Conform unor surse citate de TGcom, persoanele rănite sunt trei bărbaţi şi o femeie. Trei dintre victime au fracturi la membrele inferioare, iar a patra acuză dureri la coloana vertebrală. Deocamdată, nu se cunoaşte naţionalitatea victimelor.


Un avion care trebuia să decoleze de pe aeroportul din oraşul italian Florenţa cu destinaţia Timişoara a fost evacuat de urgenţă. Membrii echipajului au fost alertaţi că la bordul avionului ar fi izbucnit un incendiu în timpul manevrei de decolare.

La bordul avionului de tip Saab 2000 se aflau aproximativ 40 de persoane. Patru dintre acestea au fost rănite uşor în timpul evacuării iar mai multe persoane în vârstă sunt în stare de şoc.

Din cauza incidentului traficul aerian pe aeroportul italian a fost suspendat timp de o oră.

Avionul aparţine companiei Carpatair.

Potrivit unor surse aeroportuare, citate de AFP se pare că nu a fost depistată nicio urmă de incendiu la vreun motor al aeronavei. Comandantul susţine însă că observase izbucnirea unui incendiu.



×
Subiecte în articol: avion
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close