Antena 3 CNN Externe Atac armat la o şcoală din SUA. Cel puţin 30 de morţi, printre care 18 copii. Obama transmite condoleanţe

Atac armat la o şcoală din SUA. Cel puţin 30 de morţi, printre care 18 copii. Obama transmite condoleanţe

Atac armat la o şcoală din SUA. Cel puţin 30 de morţi, printre care 18 copii. Obama transmite condoleanţe
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.Z.    |    14 Dec 2012   •   20:32
Update 21.05 - Aproape 30 persoane au murit, inclusiv atacatorul şi 18 copii, în incidentul armat produs vineri într-o şcoală din oraşul american Newtown, anunţă o sursă din cadrul serviciilor de securitate, citată de CNN. Trei dintre persoanele rănite sunt în stare gravă.

Update 20.59
- Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a exprimat condoleanţe în urma masacrului de la şcoala din Connecticut, prin guvernatorul statului, a anunţat vineri purtătorul de cuvânt al Casei Albe. Obama l-a contactat pe guvernatorul din Connecticut, Dannel Malloy, pentru a-i transmite "îngrijorarea" şi "condoleanţele" sale.

Update 20.43 - Bilanţul victimelor a ajuns la 27 de morţi, printre care 14 copii, în urma atacului armat la o şcoală primară din Connecticut (nord-estul SUA), informează CBS News.
________________________________________________________

Un incident armat produs vineri la o şcoală din oraşul american Newtown s-a solat cu aproape 20 de morţi, printre care atacatorul şi zece copii, anunţă o sursă din cadrul serviciilor de securitate, citată de CNN.

Asupra presupusului agresor, care a fost împuşcat mortal, au fost găsite două arme de foc. Nu se ştie cu certitudine dacă agresorul a fost ucis sau s-a sinucis, potrivit Mediafax.

Incidentul armat a avut loc vineri, la o şcoală generală din oraşul american Newtown, în statul Connecticut.

Poliţia a fost chemată de urgenţă, vineri la ora locală 9.40 (16.40, ora României), la şcoala generală "Sandy Hook" din Newtown. Potrivit presei locale, un agresor înarmat a intrat în clădirea principală a şcolii. Un agent de poliţie a scos din şcoală un elev care avea răni după ce a fost împuşcat şi era în stare gravă.

Şcoala are 39 de profesori şi aproximativ 650 de elevi. Zeci de agenţi de poliţie au ocupat poziţii în jurul şcolii, iar restul instituţiilor de învăţământ din district au fost închise.





×
Subiecte în articol: connecticut Barack Obama
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close