Antena 3 CNN Externe ATACUL cu BOMBĂ din Boston. Alergătorul de 78 de ani: "Am simţit o forţă extraordinară, care m-a trântit la pământ"

ATACUL cu BOMBĂ din Boston. Alergătorul de 78 de ani: "Am simţit o forţă extraordinară, care m-a trântit la pământ"

ATACUL cu BOMBĂ din Boston. Alergătorul de 78 de ani: "Am simţit o forţă extraordinară, care m-a trântit la pământ"
de O.P.    |    16 Apr 2013   •   12:06

Bill Iffrig, maratonistul de 78 de ani, care a participat la cursa de la Boston, a povestit într-o intervenţie, pentru CNN că momentul exploziei l-a simţit din plin:

Vezi aici TOATE ŞTIRILE DESPRE ATACUL cu BOMBA din BOSTON

"O undă puternică a trecut prin tot corpul meu. În momentul acela am ştiut că nu voi mai putea sta în picioare şi în secunda următoare am fost trântit la pământ. Imediat, mai mulţi poliţişti au venit la mine şi m-au întrebat dacă mă simt bine. Le-am spus că sunt ok, iar ei m-au sfătuit să mă ridic în picioare, iar dacă pot, să îmi termin cursa.

Aşa că asta am făcut. Apoi, la finalul cursei, mai mulţi medici m-au întrebat dacă am nevoie să stau într-un scaun cu rotile, iar eu le-am spus că sunt bine, iar hotelul la care stau este la doar câteva străzi depărtare. Abia când am ajuns în camera mea de hotel am văzut proporţia dezastrului", a povestit Iffrig, maratonistul de 78 de ani, pentru CNN.

TOATE INFORMAŢIILE despre ATACUL cu BOMBĂ din BOSTON le aflaţi de aici.

IMAGINI cu EXPLOZIILE de la BOSTON,
vedeţi aici.



×
Subiecte în articol: atac bomba boston
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close