Antena 3 CNN Externe Breakingul news-ul cu care "se închide" Grecia. Vezi decizia anunţată în această seară de Guvern

Breakingul news-ul cu care "se închide" Grecia. Vezi decizia anunţată în această seară de Guvern

Breakingul news-ul cu care "se închide" Grecia. Vezi decizia anunţată în această seară de Guvern
Sursa foto: Foto: independentreport.blogspot.com
de M.Z.    |    11 Iun 2013   •   20:28
Guvernul conservator al Greciei a anunţat, marţi, că va închide temporar posturile publice de televiziune şi radio, din cauza crizei financiare, în pofida opoziţiei înverşunate a sindicatelor şi a unor parteneri din coaliţia guvernamentală, informează marţi Associated Press.
 
Purtătorul de cuvânt guvernamental Simos Kedikoglou a făcut acest anunţ-şoc marţi, declarând că emisiile de televiziune şi radio ale ERT, compania greacă de radio şi televiziune, vor înceta la primele ore ale zilei de miercuri.

El a menţionat, potrivit Agerpres, că până la relansarea activităţii companiei, care va fi "cât mai curând posibil", cei 2.500 de angajaţi sunt suspendaţi. Nu se ştie deocamdată cât va dura această întrerupere. 
 
Mai mult, Kedikoglou a calificat ERT drept un "fief al risipei" şi nu a precizat câţi dintre angajaţi vor fi reprimiţi la lucru, după reluarea emisiei. 
 
Sindicatele reprezentându-i pe lucrătorii ERT de la trei posturi de televiziune terestră, una prin satelit şi canalul său de radiodifuziune au afirmat că vor menţine emisia.

 

×
Subiecte în articol: Grecia
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close