Antena 3 CNN Externe După întâlnirea cu preşedintele SUA, premierul Victor Ponta va ţine un discurs în faţa adunării ONU. Care va fi subiectul abordat

După întâlnirea cu preşedintele SUA, premierul Victor Ponta va ţine un discurs în faţa adunării ONU. Care va fi subiectul abordat

După întâlnirea cu preşedintele SUA, premierul Victor Ponta va ţine un discurs în faţa adunării ONU. Care va fi subiectul abordat
de O.P.    |    25 Sep 2014   •   06:03

După întâlnirea cu Barack Obama, premierul Victor Ponta va ţine un discurs la ONU despre problemele de securitate în contextul situaţiei din Ucraina.

La Adunarea Generală a Naţiunilor Unite sunt prezenţi 120 de şefi de stat şi de guvern.

Aceştia vor discuta patru teme importante: ameninţarea teroristă reprezentată de statul Islamic, situaţia din Ucraina, extinderea ebola, dar şi schimbările climatice. 

Victor Ponta este în Statele Unite de marţi şi a avut până acum o serie de întrevederi importante cu mulţi şefi de stat.

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit cu liderul de la Casa Albă, Barack Obama şi cu subsecretarul de stat american pentru Afaceri Euroasiatice, Victoria Nuland.

Astăzi, premierul Victor Ponta va avea o intervenţie în cadrul Adunării Generale a Naţiunilor Unite.

Premierul Ponta se va întâlni astăzi cu mai mulţi membri ai comunităţii româneşti, iar mâine va merge la Houston, unde va avea întrevederi cu conducerea companiilor Halliburton şi Exxon Mobile, precum şi cu alţi reprezentanţi ai companiilor americane din domeniul petrolului şi gazelor naturale.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Victor Ponta
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close