x close

Fii alături de noi!

Femeia care s-a plimbat cu capul tăiat al unui copil pe o stradă din Moscova. Ce se știe până acum

de 29 Feb 2016   •   21:32
Femeia care s-a plimbat cu capul tăiat al unui copil pe o stradă din Moscova. Ce se știe până acum 127
Moscova e în stare de șoc după ce o femeie îmbrăcată în negru s-a plimbat pe străzile capitalei ruse lângă o stație de metrou cu capul unui copil în mână, țipând: Sunt o teroristă!, relatează Russia Today.

Iată ce se știe deocamdată despre acest subiect.

Cum a începutul totul

Luni dimineață, trecătorii au zărit o femeie îmbrăcată în negru care țipa ceva lângă stația de metrou Oktyabrskoye, din nord-vestul Moscovei. Femeia avea să scoată dintr-o plasă ce părea să fie craniul decapitat al unui copil, au declarat martorii. Femeia amenința că se va arunca în aer. Poliția a fost chemată imediat, iar femeia a fost arestată, urmând să fie examinată de psihiatri.

Cine este criminala

Presa rusă a identificat suspecta ca fiind Gulchekhra Bobokulova, de 39 de ani, din Uzbekistan. Aceasta ar fi lucrat vreme de doi ani ca bonă a fetiței ce a fost omorâtă. Autoritățile moscovite au declarat că femeia nu avea permis de muncă. O sursă din poliția a declarat pentru agenția Interfax că femeia ar fi fost sub influența unor droguri în momentul în care a fost arestată.

Corpul decapitat al unui copil de 3-4 ani a fost găsit de pompieri care au răspuns unui alarme într-un apartament aproape de stația de metrou. E vorba despre o fetiță, Nastya M. Anchetatorii susțin că bona a așteptat până părinții acesteia au plecat din casă alături de copilul mai mare, iar apoi a ucis fetița și a dat foc casei. Apoi ar fi pus capul fetiței într-o plasă și ar fi luat tramvaiul spre stația de metrou. Motivul crimei e neclar.

Ce țipa femeia înainte de a fi arestată

Numeroasele filmulețe redau un discurs de neînțeles, dar unele fraze au fost descifrate: "Urăsc democrația! Sunt o teroristă! Sunt o kamikaze. Voi muri într-o secundă. Sfârșitul lumii. Sfărșitul lumii vine într-o secundă. Sunt moartea voastră". Poliția nu a găsit nicio bombă în jurul stației de metrou. Nici femeia nu avea asupra ei asemenea dispozitive.

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

sati