Antena 3 CNN Externe Imaginea DEZASTRULUI surprinsă din satelit. Cel puţin 13 oameni au murit după trecerea taifunului Wipha

Imaginea DEZASTRULUI surprinsă din satelit. Cel puţin 13 oameni au murit după trecerea taifunului Wipha

Imaginea DEZASTRULUI surprinsă din satelit. Cel puţin 13 oameni au murit după trecerea taifunului Wipha
de O.P.    |    16 Oct 2013   •   09:35

Cel puţin 13 persoane au murit miercuri pe o mică insulă din Japonia, unde autorităţile nu mai au veşti de la aproximativ 50 de alţi locuitori, după trecerea taifunului Wipha.

Wipha a provocat marţi seară şi miercuri dimineaţă ploi foarte puternice şi rafale violente de vânt pe coasta pacifică a marii insule Honshu, în special în regiunea megalopolisului Tokyo.

Cinci case au fost distruse în urma alunecărilor de teren de pe insula Oshima, situată la 120 de kilometri sud de capitală, a transmis televiziunea publică NHK, adăugând că autorităţile nu au veşti de la 36 de persoane.

"Am confirmat moartea a 13 persoane şi acest număr ar putea creşte", a explicat un oficial din cadrul poliţiei locale pentru AFP. Potrivit NHK, majoritatea cadavrelor au fost descoperite printre dărâmăturile caselor de lemn, distruse de taifun, şi alte două au fost recuperate dintr-un râu, ale cărui ape au crescut în urma precipitaţiilor.


×
Subiecte în articol: taifun
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close