Antena 3 CNN Externe Imagini horror la Zoo din Australia. Un tigru l-a muşcat de gât pe dresorul său, în timpul spectacolului. Zeci de martori au privit îngroziţi

Imagini horror la Zoo din Australia. Un tigru l-a muşcat de gât pe dresorul său, în timpul spectacolului. Zeci de martori au privit îngroziţi

Imagini horror la Zoo din Australia. Un tigru l-a muşcat de gât pe dresorul său, în timpul spectacolului. Zeci de martori au privit îngroziţi
de O.P.    |    28 Noi 2013   •   06:26

 Scene de groază la o grădină zoologică în statul Queensland din Australia!  Unul dintre cei mai experimentaţi dresori a fost muşcat de gât de una dintre feline chiar în timpul spectacolului.

A ajuns la spital în stare stabilă şi are toate şansele să îşi revină complet datorită colegilor săi care i-au sărit imediat în ajutor.



Imaginile, filmate de unul dintre vizitatori, arată cum mai mulţi angajaţi ai grădinii zoologice sar în ţarcul unui tigru pentru a-l salva pe un dresor atacat de felină. Zeci de spectatori au fost martori la incident.

Dresorul a scăpat ca prin urechile acului, deşi tigrul l-a muşcat de gât. Medicii au reuşit să oprească sângerarea şi cred că are şanse mari să se recupereze complet. Între timp, animalul a fost prins, iar o anchetă internă a fost demarată. Însă se pare că tigrul nu va fi pedepsit.

Deocamdată, îngrijitorii nu au luat o decizie cu privire la soarta tigrului.


×
Subiecte în articol: zoo tigru
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close