Antena 3 CNN Externe Incendiu uriaș într-un hotel din Dubai. 16 persoane au fost rănite - VIDEO

Incendiu uriaș într-un hotel din Dubai. 16 persoane au fost rănite - VIDEO

Incendiu uriaș într-un hotel din Dubai. 16 persoane au fost rănite - VIDEO
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Dec 2015   •   20:19
UPDATE - Cel puțin 16 persoane au fost rănite, dintre care 14 ușor, în incendiul uriaș care a izbucnit joi seară într-un hotel de lux din Dubai, a informat biroul de presă al guvernului din emirat, potrivit AFP.

O persoană a fost victimă a unei crize cardiace, însă nu a decedat, și niciun copil nu a fost rănit, a adăugat biroul de presă într-un mesaj pe Twitter. În jurul orei locale 23.30 (19.30 GMT), originea incendiului, deosebit de puternic, era în continuare necunoscută.

Un incendiu de proporții a izbucnit, joi seară, într-un hotel din Dubai, în apropierea celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa, chiar în piaţa în care urma să aibă loc un spectacol de artificii de Revelion, relatează BBC News.

Flăcările au cuprins 20 de etaje ale Adress Hotel, un zgârie-nori înalt de 300 de metri.

Incendiul de amploare nu s-a soldat cu victime, iar ceremoniile de Anul Nou se vor desfășura în continuare, a anunțat un oficial al Apărării Civile, la postul de televiziune Al Arabiya, potrivit Reuters.


Directorul general al Apărării civile din Dubai, generalul Rashed al-Matrouchi, a precizat că flăcările nu au afectat semnificativ interiorul hotelului, conform AFP. De asemenea, acesta a subliniat că nu sunt victime. Oamenii care se aflau în hotel în momentul izbucnirii incendiului au fost evacuați.

Martorii prezenți la fața locului au afirmat că flăcări imense au cuprins pereții exteriori ai hotelului. Una dintre persoanele de la fața locului a precizat pentru AFP că incendiul s-a declanșat la puțin timp după ora locală 21.30 (17.30 GMT) și că s-a extins rapid.

Citiți și:
Român din Dubai: Este un posibil act terorist. Este un incendiu suspect, foarte rapid s-a propagat

Potrivit presei internaționale, incendiul ar fi izbucnit de la artificii.

×
Subiecte în articol: incendiu Dubai
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close