Antena 3 CNN Externe Invazie extraterestră în 2012? Americanii cred că trei OZN-uri uriaşe vor ajunge pe Pământ în decembrie

Invazie extraterestră în 2012? Americanii cred că trei OZN-uri uriaşe vor ajunge pe Pământ în decembrie

Invazie extraterestră în 2012? Americanii cred că trei OZN-uri uriaşe vor ajunge pe Pământ în decembrie
Sursa foto: Foto: hotslive.com
07 Oct 2011   •   19:57

Americanii vor să ştie dacă există extratereştri şi îl somează pe preşedintele Obama să le spună adevărul. Mii de americani au semnat o petiţie prin care solicită Casei Albe să facă publice aşa-numitele "dosare X".

Tot mai mulţi oameni sunt convinşi că guvernul american are informaţii despre o invazie a extratereştrilor, care ar putea avea loc în decembrie 2012.

"Cineva trebuie să ştie şi ar fi bine să ne spună şi nouă!".  Aşa sună petiţia americanilor care a ajuns până în Biroul Oval. 7.500 de oameni au semnat-o până acum, dar Casa Albă mai aşteaptă încă 10.000 de semnături pentru a da un răspuns oficial. Dosarele secrete la care se referă iniţiatorii petiţiei ar confirma, negru pe alb, existenţa extratereştrilor, dar şi încercările lor repetate de a lua legătura cu noi.

În campania electorală, Obama a evitat răspunsul cu o glumă. Acum, este obligat să dea un răspuns clar. Nu ar fi prima oară când un preşedinte al Americii vorbeşte deschis despre extratereştrii.

Mai mulţi oameni de ştiinţă americani susţin că au detectat trei OZN-uri uriaşe care se îndreaptă spre Pământ. Momentan, acestea s-ar afla în dreptul planetei Jupiter, dar traiectoria lor duce către o singură destinaţie.

Şi dacă teoriile lor se adeveresc, navele extratereste ar trebui să ajungă pe Terra la jumătatea lunii decembrie 2012.

Aici, părerile celor care cred în această întâlnire de gradul III sunt împărţite. Unii sunt convinşi că navele reprezintă un sol de pace. Alţii, din contră, se tem că extratereştrii au trimis nave de cercetare înaintea invaziei.

Decembrie 2012 marchează sfârşitul lumii, conform calendarului civilizaţiei maya. Dar ce legătură au mayaşii cu extratereştrii? Una foarte strânsă, în convingerea unor cercetători. Aceştia cred că extratereştrii au ajutat civilizaţiile antice să se dezvolte şi să construiască edificiile pe care le admirăm şi astăzi. Sunt mii de astfel de teorii, dar nici o reacţie oficială, deocamdată.

 









×
Subiecte în articol: Pamant americani Obama petitie ozn
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close