Antena 3 CNN Externe Îţi place să porţi lentile de contact? "Mi-au mâncat ochiul din interior!" Coşmarul prin care trece o englezoaică

Îţi place să porţi lentile de contact? "Mi-au mâncat ochiul din interior!" Coşmarul prin care trece o englezoaică

Îţi place să porţi lentile de contact? "Mi-au mâncat ochiul din interior!" Coşmarul prin care trece o englezoaică
de O.P.    |    01 Feb 2013   •   12:38

Fie că preferaţi lentilele de contact în locul ochelarilor, sau pentru că doriţi să vă schimbaţi pentru câteva zile culoarea ochilor, lentilele de contact pot fi chiar periculoase.

Jacqueline Stone în vârstă de 42 de ani le-a povestit celor de la The Sun prin ce a trecut. Femeia spune că din cauza unei ciuperci care se afla pe lentila de contact, ochiul ei pur şi simplu s-a mâncat.

"La început vedeam foarte înceţoşat. Am mers la medicul oftalmolog şi mi-a dat mai multe picături pe care să le pun în ochiul cu probleme, însă totul s-a transformat într-un adevărat coşmar în luna mai a anului trecut. Atunci la ochiul stâng am văzut cum mi se forma o pungă de puroi chiar pe pupilă, iar în momentul în care s-a spart, ochiul meu pur şi simplu a "dispărut", a declarat femeia.



"Aveam nişte dureri înfiorătoare, iar fiul meu de 15 ani, care a fost martor la scena teribilă, a chemat ambulanţa. Medicii mi-au administrat imediat morfină, pentru că durerile erau insuportabile, însă doza nu şi-a făcut efectul. Simţeam cum parcă un vierme în mănâncă ochiul", a continuat Jacqueline.

Însă coşmarul femeii nu s-a oprit aici. Ea a trebuit să sufere 22 de operaţii prin care medicii i-au îndepărtat tot ochiul, pentru a o feri de alte infecţii.

Aşa că aveţi mare grijă când vă alegeţi lentilele de contact şi cât de curaţi sunteţi pe mâiniatunci când le puneţi în ochi.





×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close